Ким Кардашиян

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Неизвестно как Ким Кардашиян се превърна в една от най-обсъжданите личности, присъстваща на всички големи светски събития. Как Ким Кардашиян стана известна и какъв е нейният звезден път?

Семейство и ранни години

Кимбърли Ноел Кардашиян, по-позната като Ким Кардашиян, е родена на 21. октомври 1980г. в Лос Анджелис, Калифорния, в семейството на Робърт и Крис Кардашиян. Заради смесения произход на родителите си, звездата има арменска, шотландска и холандска жилка.

Ким Кардашиян се радва на голямо семейство. Има две сестри (Кортни и Клои), с които днес работи по съвместни проекти, един брат (Робърт) и по трима доведени братя и сестри от втория брак на майка й. Звездата рядко говори за детството си. В интервю пред известно американско списание споменава само, че имала трудности в училище, тъй като тялото й запознало да се развива от рано и тя се срамувала от промените.

Как Ким Кардашиян стана звезда?

На въпроса как Ким Кардашиян стана звезда, отговорът продължава да е неясен. Покрай реалити предавания, партита, конфликти и скандали Ким натрупа слава и успя да се внедри в светските среди. Може да се каже, че 2007г. е дебютна за Кардашиян. В интернет изтича клип, на който се вижда, че тя прави секс с тогавашния си приятел – певецът Рей Джей. Правата за видеото са продадена на голяма компания, срещу която потърпевшата завежда дело. Същата година Ким се снима със семейството си в сериала „В крак с Кардашиян“, който се излъчва и до днес. Освен това се снима и за корица на сп. „Плейбой“. Междувременно Ким се сприятелява с Парис Хилтън, която я въвежда в парти средите. Днес двете почти не си говорят, тъй като „поели в различни посоки“. През 2008г. Ким Кардашиян все по-често е канена за рекламно лице на различни марки, както и като гостуваща звезда в някои сериали, сред които „От местопрестъплението“ и „Бевърли Хилс 90210“. Година по-късно звездата се снима в реалити формата Dancing stars, изява се като стилист и издава свое DVD с фитнес съвети.

Днес Ким Кардашиян има собствена парфюм, а заедно със сестрите си Клои и Кортни има бутик за дрехи, своя марка бижута и съвместно издадена автобиография. Освен това от година се снимат в реалити предаването „Кортни и Ким превземат Ню Йорк“. Личен живот

Ким Кардашиян има зад гърба си два неуспешни брака. Първият сключва през 2000г. с музикалния продуцент Деймън Томас. Четири години по-късно подава молба за развод. Вторият  е с баскетболистът Крис Хъмрфис през август 2011г. За големия ден се говори в продължение на месеци, сватбата протича с пищна церемония, излъчвана директно в реалити предаването на Ким, присъстват световни знаменитости.

Но само 72 дни по-късно звездата подава молба за развод. Като причина посочва непреодолими различия. Шумът около сватбата в контраст с краткостта на брака даде повод за съмнения, че Кардашиян е организирала събитието с цел реклама. През април 2012г. Ким признава, че излиза с певеца Кание Уест. Как ще се развие връзката им, предстои да разберем.

Любопитно за Ким Кардашиян

Висока е само 1.57см, известна е с пищните си форми.
Според проведено проучване във Великобритания става ясно, че 70% от момичетата искат да имат нейното тяло.
Слагала си е ботокс веднъж, но споделя, че ефектът не й харесва и не би повторила.
Мечтае да е момиче на Бонд и Даниел Крейг да я спаси.
Тази година оглави класацията на Форбс за най-досадни звезди.
Критикувана е от Пета заради слабостта й към кожените палта.
Твърди, че е амбициозна като баща си и за да постигне това, което има в момента, е трябвала да положи огромни усилия.

 

„Всеки идва в живота ни с причина – временно или за цял живот“ – Ким Кардашиян.

Вижте също: Фитнес от Ким Кардашиян Стилът на Ким Кардашиян

10.09.2012/ Христина Спасова