Конкурси всякакви: Спечелете всяка седмица 5 комплекта Revive Sun Care + 10 хладилни чанти

0
Добави коментар

Краен срок – 18 юли 2014 

Знаем, че изпадаш в еуфория още при подготовката на своята почивка, но е добре да включиш и още една графа в списъка неща, които не трябва да забравяш – защитата на своята кожа. Естествено ако държиш да се сдобиеш със спомени от едно незабравимо лято. А за да бъде то такова не трябва да допускаш и красотата ти да излиза във ваканция.

Всяка година носиш все един и същи тежък багаж със заканата, че следващото лято това няма да се повтори. Да, ама не – защитни лосиони за тяло, за лице, за децата, за след слънце… А как би искала да си спестиш купчината продукти, избирайки продукт, който защитава цялото тяло… или най-добре – цялото семейство.
И понеже ние добре разбираме твоето притеснение, че искаш кожата ти да е максимално защитена, но същевременно да изглеждаш секси на плажа то ние ще те зарадваме, че такъв продукт съществува. Последно поколение слънцезащитна грижа за лице и тяло която не само ефективно ЗАЩИТАВА кожата от вредното влияние на UVA и UVB лъчите, но същевременно има деликатна текстура лесна за нанасяне, без да оставя лепкав филм и бели петна, а ти се чувстваш секси и защитена показвайки красива кожа и шоколадов тен. Все пак нищо не може да се сравни с приятния загар, с който се прибираш от море без да си изпитала парещата болка от изгаряне и разбира се най-важното – изглеждаш по-слаба. А сухата лющеща се кожа след края на ваканцията вече е в миналото.

Попълни нашия тест и разбери как само в няколко стъпки можеш да запазиш кожата си мека и гладка, и най-важното – да се сдобиеш със здравословен тен.

Опознай продуктите в слънчевата серия на REVIVE и спечели слънцезащита за цялото семейство!

НАГРАДИТЕ:

– Всяка седмица – x 5 комплекта Sun Care + x 10 хладилни чанти

Или общо:

– 35 Комплектa 250ml Sun Care Lotion (SPF 30 или SPF 50) + 250ml After Sun Lotion

– 70бр. удобни и функционални мини хладилни чанти

Участвай в КОНКУРСА