Lorelli Детска количка RIO SET

1
Добави коментар
stenlie78
stenlie78

Lorelli Детска количка RIO SET. Количката е лека и удобна за дългите разходки в топлите летни дни. Дава възможност за активна почивка и сладък сън, благодарение на многопозиционната облегалка и покривалото. Сгъваемият сенник осигурява търсената сянка, а подвижната поставка за крачетата е отговор на нуждата от удобство за малкото дете. Допълнителна екстра е поставката за аксесоари, върху която можете да разположите както любима играчка, така и съд за хранене. Предимство на количката е комбинацията с кошница за кола. Чантата за аксесоари може да пренасяте всичко необходимо за вашето бебе.

Характеристики:

покривало за крачета

чанта за аксесоари

подвижна поставка за крачета

многопозиционна облегалка

голям кош за пазаруване

столче за кола

завиващи предни колела

сгъваем сенник с козирка

предна табличка за аксесоари

поставка за аксесоари на дръжката

сгъване с една ръка

до 15 кг.

Вариант:

Lorelli Детска количка RIO SET Grey&Rose – 10020641459.

Разгледайте, изберете цвят и код и поръчайте! Поръчайте този модел Lorelli Детска количка RIO SET, следвайки стъпките за поръчка, телефин или в чата на магазина. Екипът на FashionStore.BG Ви очаква!

 

Уважаеми клиенти, макар и новородени, новите обитатели на Вашия дом имат своите претенции. На тази страница ще намерите разнообразие от модели  Lorelli – детски колички, столчета за хранене, столчета за кола, преносими легла, проходилки, триколки. Изберете идеалния вариант за вас и детето и изпитайте истинско удоволствие. Марката Lorelli e позната с високото си качество на изработка на българските родители както и с с широка гама от детски и бебешки артикули, необходими за отглеждането на Вашето бебе кат: бебешки легла и мебели, бебешки колички, детски колички, бебешки кошарки, столчета за хранене, столчета за кола, преносими легла, проходилки, шезлонги, бебешко спално бельо. Продуктите с марката BERTONI, а от 2013година носи името Lorelli се отличават с практичност, качество и достъпност, като в същото време са винаги актуални, следвайки световната мода при производството и дизайна на бебешките стоки.
Този модел детска количка е произведен в съответствие с Европейският стандарт за безопасност БДС EN1888-2012 – „Изделия за отглеждане на малки деца. Колесни средства за придвижване на деца (детски колички).“, осигуряващ максимална безопасност и комфорт за вашето дете.