Тенденции за сватбена покана

10
Добави коментар

   Съществуват много малки детайли,  когато говорим за сватбени покани. Едно е сигурно – те трябва да изглеждат точно така, както сте си ги представили, за да бъде Вашият сватбен ден идеален. Поканите за Вашата сватба ще бъдат първото нещо, което ще накара гостите Ви да се почувстват част от празника Ви.

   Онлайн справочник „ Ресторанти Сватба Варна” Ви представя тенденциите за сватбени покани за 2014 година.

   Научете всичко, което трябва да знаете за различните видове покани, и изберете сами най-подходящата за Вас:

  1. Дантела и перли

   Този вид сватбени покани са класика, която никога не избледнява. Дантелата и перлите ще са много актуални и през тази година. Покана с драперия от дантела е пленително красива, така че гостите ще се възхитят на самия дизайн и оригинален стил .

   2. Флорални

   Флоралните сватбени покани също са много актуални през 2014 година. Както и поканите с перли, те си остават класически вариант. Имате възможност да изберете измежду много модели. Традиционните флорални сватбени покани включват различни цъфтящи цветя, които изглеждат много красиво и придават настроение. 

   3. Винтидж

   Лукс  в стил винтидж, вдъхновен от ерата на Арт деко – като във „Великият Гетсби“… Този вид покани може би е за Вас:

   4. Пайети

   Може да изберете пайети за Вашата сватбена покана. Дали това ще е една малка пайета или рамка, декорирана в пайети, този стил ще внесе блясък и стил в поканата за Вашето тържество. 

   5. Райета 

   Синият цвят е един от най-актуалните сватбени цветове за тази година, особено тъмносиният нюанс. Райетата може би най-добре описват морската тематика и подхождат на синия цвят. Този вид покани е много подходящ за сватби през лятото, които са решили да използват декорация на морска тематика.

   6. Коноп

   Колкото и странно да Ви звучи сватбените покани, в които присъства коноп, стават все по-популярни. Те са интересни и запомнящи се. За красива декорация, може да се използва въженце от коноп или самите покани да са  украсени с конопен плат. 

   7. Актуални цветове

   Цветовете за  сватбени покани за 2014 година включват корал, тюркоаз, праскова, сиво и тъмносиньо. Всички от горепосочените цветове могат да се смесват с различни второстепенни цветове, за да се създаде прекрасен ефект.

   Онлайн справочник „ Ресторанти Сватба Варна” се надява да сте харесали някои от предложенията за сватбени покани и да ги включите във Вашия избор! Следете нашите полезни съвети, за да сте подготвени за всичко, свързано с организацията на специалния Ви ден!