Пенелопе Крус засне най-горещата реклама на бельо

4
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Гледай на своя отговорност!

Испанската носителка на „Оскар“ застава и пред камерата, но основната й роля тук е на сценарист и режисьор. А, и на шофьор, който откарва десетина манекенки насред пустинята, където те се разсъбличат по бельо, играят аеробика и скачат на въже пред изтощения поглед на испанския топмодел Джон Кортахарена…

Кадрите на сексапилни женски задни части по прашки не са за хора със слаби сърца, а бельото е от новата есенно-зимна колекция на марката L’Agent by AP, създадена от Пенелопе Крус и сестра й Моника за британската модна къща Agent Provocateur. Музиката към клипа пък е дело на друг представител от фамилията Крус, брата на дизайнерките – Едуардо (Еду), с артистичен псевдоним Оптимиста.

Публикувано от
Елена Лазарова
01 август 2014, 16:21

Елена Лазарова е родена във Варна – обича морето, пътешествията до екзотични страни, фотографията, класическата литература и киното. Социалният живот и новите запознанства с интересни хора са задължителна част от натовареното й ежедневие. Завършила e испанска филология в СУ и говори свободно още английски и френски.