Как да свалим досадният корем?

13
Добави коментар
slavchev
slavchev

Плоският корем не е химера

В последно време хората започнаха да  обръщат все по-голямо внимание на външния си вид, като това разбира се е нормално и всеки иска да изглежда перфектно. За целта обаче, на първо време трябва да премахнете досадният корем, което не е толкова лесно, колкото си мислите. На корема и седалищните части се трупат най-лесно мазнини, но винаги има варианти, като ние ще ви предложим няколко съвета с които да се отървете постепенно от корема.

В този случаи не е уместно да споменаваме диетите, защото те са с краткотраен ефект и дори повече могат да ви навредят, отколкото да ви помогнат. Можете обаче да промените хранителният си режим и да влезете във форма ако изпълните следните стъпки:

Игнорирайте газираните и висококалорични напитки. Пийте минимум по 1.5 л. вода на ден, за да може да се детоксикира организма и да сваляте излишните мазнини.

Наблягайте на плодовете и избягвайте бързите храни, като закуски, шоколади, вафли и други подобни. Ако усетите глад през деня, си купете 1 ябълка или 1 банан, но в никакъв случай не прибягвайте към вредните храни.

Закусвайте редовно. Закуската е едно от най-важните хранения и ако е пропуснете със сигурност ще огладнеете преди обяд и ще се наложи да трупате излишни калории. Изградете си строги хранителни навици и не ги нарушавайте, много е важно организма да привикне към определен хранителен режим, който да му осигурява всичко необходимо.

Хранете се правилно и не пропускайте храненията. Закуска, обяд и вечеря – това трябва да присъства в менюто ви всеки ден. Ако игнорирате някое от храненията, може да се получи нежелан „йо-йо“ ефект.

Опитайте се да забравите пищните порции, които сте консумирали до сега. Колкото по-малки порции хапвате, толкова повече килограми ще свалите, а тялото ви ще се приспособи само за няколко дена, така че няма място за притеснение.

Бъдете по-активни! Тук не визираме безцелното и ежедневно киснене във фитнеса, но пък винаги можете да побягате в парка, да карате колело, да плувате, да спортувате или каквото друго се сещате. Физическата активност е много важна за поддържане баланса на тялото, така че поне 2-3 пъти седмично се опитайте да спортувате и сами ще се убедите колко по-добре ще се чувствате.

Спонсорирани връзки: