Завръщането на първия отмъстител / Captain America: The Winter Soldier (2014)

13
Добави коментар
onlain-filmi.net
onlain-filmi.net

Завръщането на първия отмъстител / Captain America: The Winter Soldier (2014)

Гледай онлайн: Завръщането на първия отмъстител / Captain America: The Winter Soldier (2014)

Резюме: „Завръщането на първият отмъстител“ ще се излъчва у нас в IMAX и 4DX.
След катастрофалните събития в Ню Йорк с Отмъстителите, “Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител“ на Марвел заварва Стив Роджърс, известен още като Капитан Америка, да си живее кротко във Вашингтон в опит да се приспособи към съвременния свят.
Но когато негов колега от ЩИТ е подложен на атака, Стив е забъркан в паяжина от интриги, които заплашват да изложат света на риск. Капитан Америка се обединява с Черната вдовица и полага усилия да изобличи разрастващия се заговор, докато в същото време постоянно му се налага да се отбранява от професионални убийци, изпратени да му запушат устата.
Когато се разкрива целият мащаб на пъкления заговор, Капитан Америка и Черната вдовица привличат на своя страна млад съюзник – Сокола. Ала много скоро те се озовават срещу неочакван и страховит враг – Зимния войник.
По мотиви от популярния комикс на Марвел, за пръв път публикуван през 1941 година, „Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител“ на Марвел е с продуцент Кевин Фейдж, режисьори Антъни и Джо Русо, по сценарий на Кристофър Маркъс и Стивън Макфийли и в него участват Крис Евънс, Скарлет Йохансон, Себастиан Стан, Антъни Маки, Коби Смълдърс, Франк Грийо, Емили Ван Камп, Хейли Атуел.

Сценаристи: Стивън Макфили, Кристофър Маркъс
Режисьор: Джо Русо, Антъни Русо
В ролите: Максимилиано Ернандес, Калън Малви, Франк Грило, Тоби Джоунс, Хейли Атуел, Робърт Редфорд, Коби Смълдерс, Самюел Л. Джаксън, Скарлет Йохансон, Крис Евънс, Себастиан Стан, Антъни Маки и др.
Държава: САЩ
Година: 2014
Времетраене: ~136 минути
Намерете повече информация за това как да гледате и сваляте филми от нашата страница „Често Задавани Въпроси“

3,763 total views, 1 views today

Завръщането на първия отмъстител / Captain America: The Winter Soldier (2014) 4.29/5 (85.71%) 7 votes

Гледайте и други филми от същата категория
Коментирайте

коментара