Надгробни паметници и надгробни плочи от Петра Вест

2
Добави коментар
starton
starton

Надгробни паметници и надгробни плочи от Петра Вест

Основна дейност на ПЕТРА ВЕСТ е проектиране, изработка и монтаж на надгробни паметници и надгробни плочи. Офисът на фирмата се намира до централния вход на бургаския гробищен парк. В нашата компетентност са също възпоменателни плочи, полагане на настилки, облицовки от мрамор и гранит, мозайка, и други материали, които предпочитани от нашите клиенти за оформяне на местата на техните близки.

Петра Вест гарантира прецизност на изработката на своята продукция. Използваме само мрамор и гранит – материали с високо качество при оформяне на създадените от нас надгробни паметници и плочи.

Предлагаме цялостно обслужване – дейността ни включва целия процес на създаване и обслужване на готовия продукт – проектиране, изработка, монтаж, гаранция.

Ще познаете изделията на ПЕТРА ВЕСТ по нашата прецизна изработка, по нашите доказано конкурентни цени и качествен монтаж на крайния продукт.

Допълнителни услуги от Петра Вест, Бургас:

изработка на надписи върху надгробни плочи и паметници.
облицовки, бордюри, пътеки и настилки от мрамор и гранит – проектиране, изработка, полагане, монтаж
разполагаме и предлагаме вази и фенери, друга украса и аксесоари
изработка и възстановяване на порцеланови и гранитни снимки
нашите специалисти консултират безплатно по проектиране на оформлението и поддръжката на гробното място.

Петра Вест ООД изработка венци и букети за различни поводи – траурни венци, траурни букети, букети и венци за различни поводи – сватби, национални празници, булченски букети.

Нашите изделия се изработват от трайни материали и цветя, според сезона, които издържат на климатични промени.

Венци, изработени от нашата фирма се поднасят на всеки национален празник пред паметници на бележити българи, на армията, други.