Акули вилнеят и в Ню Йорк

14
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Продължението на миналогодишния култов филм Sharknado стана най-гледаният филм по телевизия „СайФай“

Sharknado 2: The Second One беше излъчен в края на юли и постигна рекордна гледаемост по специализирания тв канал за фантастика. Главните роли, както и в първия филм, отново изпълняват Иън Зиблинг и Тара Райд, а в епизодични роли мяркаме Кели Озбърн като стюардеса, Били Рей Сайръс и Перец Хилтън.

Действието от Лос Анджелис този път е пренесено в Ню Йорк. Сцената с обезглавената Статуя на свободата сме я гледали на кино и преди, както и разрушенията из Манхатън, но глобалното затопляне и разтопяването на полярните шапки правят опасността от развилнели се морски обитатели по улиците на крайбрежните градове съвсем реална… макар и в едно по-далечно бъдеще.

Антъни Феранте се завръща на режисьорския стол, като вече подготвя и третия филм от поредицата, след като тв премиерата на номер 2 постави рекорд за SyFy с 3,9 млн. зрители, а акулите проникнаха дори в нюйоркското метро.

Публикувано от
Елена Лазарова
04 август 2014, 13:16

Елена Лазарова е родена във Варна – обича морето, пътешествията до екзотични страни, фотографията, класическата литература и киното. Социалният живот и новите запознанства с интересни хора са задължителна част от натовареното й ежедневие. Завършила e испанска филология в СУ и говори свободно още английски и френски.