Меган Фокс на червения килим

3
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Меган Фокс отново зарадва феновете си – този път с участието си във филма „Костенурките Нинджа“. Вижте какво избра да облече актрисата за червения килим по случай премиерата на лентата в Калифорния.

Съдейки по перфектната фигура и все така сексапилното излъчване на актрисата, по нищо не личи Меган Фокс да е майка на две деца, още по-малко да е родила преди само 6 месеца.

Вижте също: Меган Фокс: Да си работеща майка е трудно

Звездата се появи на червения килим на премиерата на филма на Майкъл Бей „Костенурките Нинджа“, в който тя има главна роля – на смелата репортерка Ейприл. 

НазадСекси погледът на Меган ФоксНапред

За повода Меган се бе спряла на мини бяла рокля от колекцията на Michael Kors Resort 2015. Роклята е изработена от коприна и сатен и разкрива идеална гледка към красивите крака на актрисата.

Меган Фокс бе комбинирала дрехата със сандали на висок ток от Christian Louboutin, сребрист клъч и сребърни бижута.

Впечатление правеше също прическата на звездата. Дългата й коса бе оформена в небрежни плажни вълни стил сомбре (soft ombre), който напоследък измества омбре манията заради по-мекото си излъчване.

Идеята е, че тук не се боядисват само краищата, а цели кичури коса, които са само 2-3 тона по-светли, и по този начин създават идеалното преливане на цветове в косите.

05.08.2014/ Христина Спасова