Потребителски кредити без обезпечение

1
Добави коментар
mtd
mtd

Бързи потребителски кредити без обезпечение

от 200 до 1200 лв.

 

Посредством политиката за бързи потребителски кредити, само срещу лична карта, която небанковите финансови институции следват, те дават шанса на своите потенциални клиенти да кандидатстват в забележително кратки срокове за бързи кредити онлайн.Становището им често идва само след броени минути. Така всеки кандидат за заем има реалния шанс да се сдобие с нужните му пари в рамките на минути, нещо, което при подобна процедура в банка би отнело на кредитоискателя поне няколко дни в подготовка на документи и обикаляне на офиси.

Често задавани въпроси!

Да имаш трудов договор на повече от 3 месеца и платени осигуровки, навършени години.

Да се осигуряваш и да имаш някакви доходи.

Да нямаш просрочени или необслужвани задължения, лоша кредитна история.

Направете заявка за кредит чрез онлайн калкулатора:

Изберете сума и срок на кредита в калкулатора.

Натиснете бутона „Кандидатствай” след като попълните коректно нужната информация в показалия се формуляр.

Освен  онлайн ,чрез калкулатора можете да кандидатствате за необходимият Ви заем и като се свържете с нас директно по телефона.

Можете да погасите своя кредит предсрочно по всяко време, като за целта трябва да се свържете предварително с Централния офис на София Комерс , на телефон 02 962 96 90. Не дължите остатъка от лихвата до края на периода при предсрочно погасяване.

Защо след като кандидатствах нямам никакво известие, никой не се свързва с мен?

В рамките на работният ден, ако никой не се свържи с Вас, навярно за момента няма да можете да получите желаното от вас финансиране.