Катрин Вачева: Дочаках деня – осъдих Орлин Орлинов!

14
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Катрин Вачева: Дочаках деня – осъдих Орлин Орлинов!

Nadpis

07/08/2014

Известният модел Катрин Вачева най-накрая успя да осъди мъжа, нанесъл й жесток побой преди няколко години.

Бившият футболист Орлин Орлинов получи условно 1,5 години затвор с три години изпитателен срок.

Отделно му бе наложено да заплати на жертвата сумата от 10 хиляди лева. Делото продължи четири години. Орлинов ще трябва да плати и лихвите на глобата си за този период, както и всички разноски по делото.

В личния си профил във Фейсбук манекенката споделя: „Днес е денят, който чакам от 4 мъчителни години… и новината – Орлин Орлинов – ОСЪДЕН!!! СПЕЧЕЛИХ ДЕЛОТО!!! Какво ли не преживях през тези години – заплахи, платени очернящи ме статии, недоверие, критики… Е, успях! Преборих се!!! Благодаря на адвокатката ми, на всички приятели, познати, фенове и журналисти, които застанаха безрезервно зад мен! Правдата възтържествува! Много съм щастлива! Борих се, стисках зъби за всичко, което прочетох за себе си, аз си знам какво ми костваше да се съхраня психически и да устоя на всички удари под кръста!!! Борете се за правата си и не позволявайте никои да ви тъпче, манипулира и злепоставя! Благодаря на всички, които застанаха зад мен през тези 4 г.“

Моделката получи хиляди поздравления от приятели и фенове за успешния изход на делото. Орлинов смени трима адвоката през периода на делото, тъй като те се отказваха един по един от него. След като чул решението на съда, Орлинов започнал да недоволства и да ругае, че ще обжалва. Това едва ли ще му донесе полза, понеже Катрин Вачева е освидетелствана със средна телесна повреда, за което го съди първо държавата, а след това и миската. Тройните и петорни медицински експертизи, направени на Вачева, ще бъдат непреодолимо препятствие пред опитите на побойника на преобърне съдебното решение.

Моделката е взела решение да пледира пред съда за по-тежко наказание за побойника. Въпреки тежкия инцидент, кариерата на Катрин Вачева се развива повече от добре. Моделката показа силен дух и характер, като не спира да пътува и работи. През последните три години тя участва в два филма и засне модни сесии за различни компании. Само преди няколко месеца Вачева се завърна от Страната на изгряващото слънце – Япония, където засне календарни снимки в традиционно облекло. В момента миската се подготвя за Америка, където ще се опита да реализира манекенска и филмова кариера.

За разлика от нея Орлинов се срина тотално – не е желан в никой футболен клуб от А-група. Прави някакви опити да играе във В-група, но на всеки е ясно, че е ударил дъното. Приписваните му връзки с мъже и снимките, на които ясно се виждат страстните целувки между него и друг мъж, все повече потвърждават обратните му наклонности, колкото и да отрича той.

В началото на 2010 година Орлин Орлинов (тогава футболист на ЦСКА) преби зверски Катрин Вачева. Побоят започва от паркинга пред комплекс „Манастира“ в полите на Витоша и продължава в апартамента на Орлинов. По това време миската има своя светска рубрика и е ко-водещ на предаване в телевизия МСАТ.

След като я завлича насила в апартамента, Орлинов държи жертвата си там седем часа против нейната воля. На сутринта миската успява да се измъкне от насилника с множество травми – счупен нос, комоцио, скъсана устна и охлузвания. Всичко това е описано в експертизите на съдебна медицина. Припомняме ви, че Катрин Вачева предаде на съда списък с над двадесет имена на момичета, които са се свързали с нея, пострадали от юмруците на Орлинов. В крайна сметка, манекенката успя да се пребори за човешките си права и след хиляди заплахи, стрес и манипулации – най-накрая осъди Орлинов!

Cross.bg

Коментари

коментара