Дървена къща-мечта (СНИМКИ)

13
Добави коментар
sedrik
sedrik

Мечтали ли сте някога да живеете в дървена къщичка, сгушена в някой планински склон? А мечтали ли сте за дървена къщичка, „кацнала“ на дърво? Е, сега е времето да помечтаем заедно… Ще ви заведем на една виртуална разходка из „Treehouse“. Невероятната къща е реална, нейният собственик- Петър Бохут я е създал като един вид почит към своето детство. Стремейки се да се потопи в спомените на безгрижното си детство, когато със своите приятели са се катерили по дърветата и са правили къщички, той решава да построи това уникално кътче.

Уютната къщичка се състои от три отделни единици стаи, които са свързани по между си с висящи, въжени мостове. Любопитно е, че всяка от тях носи различно име. Холът се нарича „Mind,“ спалнята „Body“, а платформата, заобикаляща стар бор е кръстена „Spirit“. Тъй като собственикът е природозащитник, това невероятно място е създадена от рециклирани материали.

Интериорът в къщата е в синхрон с природата около нея. Няма да видите лъскави мебели, претенциозен дизайн, или луксозни вещи, но именно на това се дължи нейният чар. Подовете, стените, мебелите- всичко е от дърво, без пренатрупване на излишни детайли… Разглеждайки снимките оставаме с широко отворена уста, защото сякаш тази къща ни сближава с природата…

Ако търсите вдъхновение за изграждане на истинска къща от дърво, може да разгледате Treehouse и да почерпите вдъхновени.