Отслабване

2
Добави коментар
slimfit
slimfit

Детайли

Категория: Блог

Публикувана на Петък, 08 Август 2014 13:48

Написана от Administrator

Посещения: 2254

Здравейте,

За Ваше улеснение сме подготвили калкулатор на килограмите, които можете да свалите за месец използвайки продукти от нашия сайт. Калкулатора взема предвид настоящето Ви тегло, начин на живот и конкретен продукт. По този начин ще имате идея кой продукт работи най-добре за Вас.

Формата позволява и изпращане на заявка за обратна връзка – ако попълните формата наш служител ще се свърже с Вас и ще ви даде БЕЗПЛАТНА консултация по отношение на най-подходящия продукт за отслабване.

Калкулатор за отслабване

 

 

ВНИМАНИЕ!!! Изпращане на запитване или калкулиране на отслабване за един месец с зададени от Вас паремтри не е поръчка на продукт. За да поръчате продукт за отслабване моля направете поръчка тук.

На какъв принцип работи калкулатора за отслабване?

Калкулатора пресмята загуба на тегло съобразена с настоящите Ви килограми и след това съпоставена с резултатите при прием на конкретен медикамент.

По този начин много лесно ще разберете, кой медикамент ще Ви донесе максимални резултати с минимални усилия.

В калкулатора са включени коефициентите на: 

Лида Дайдайхуа Стара Формула

Лида Дайдайхуа Нова Формула

Мейзитанг – Силна формула

Мейзитанг A1 

Акай Бери 

Липовон 

Малинови кетони 

Супер Слим 

Хитозан плюс 

Всеки коефициент от продуктите за отслабване е съпоставен с начални килограми за да дадем възможно най-точна представа за очаквания резултата след приема на продукта. Разбира се калкулациите са базирани на данни от описанията на продуктите и от получена обратна връзка от наши клиенти. 

Не гарантираме 100% точност, но със сигурност няма да сте разочаровани 🙂