Спечелете допълнително място за съхранение под стълбите

16
Добави коментар
maistorplus
maistorplus

Сигурно на всеки от вас се е случвало да не може да намери място за някои дребни вещи в дома си. Липсата на достатъчно шкафчета и място за съхранение е проблем, с който се сблъсква почти всяка домакиня. Ако разгледате добре своя дом, ще откриете, че в него има много пространства, които бихте могли да усвоите по-добре. Чудесен пример за това са вътрешните дървени стълби, които не само, че могат да бъдат стилни, но и много по-функционални. Вижте няколко идеи за използване на подстълбищното пространство, които можете да направите във вашия дом или в лятната ви къща.

Вижте още: Интериорен справочник за дневна

Стълбите могат успешно да играят ролята на гардероб. Всяко дървено стъпало е превърнато в шкаф, а в него можете да подредите дрехи, кърпи и други принадлежности.

Тук в празното място под стълбището е вградена стъпаловидна дървена секция от същия материал. Ефектът можете да оцените сами!

Имате много книги и не можете са откриете достатъчно голямо място, където да ги съхранявате? Ето една идея за домашна библиотека под стълбите.

А можете да разположите и етажерка, на която да подредите аксесоари и други домакински принадлежности. Естествено, вашият модел може да бъде затворен със стъклена витрина.

Вижте още: Етажерка от дървени щайги в 4 стъпки

По ваше желание подстълбищното пространство може да остане изцяло открито и дори да разположите мебели в тази зона.

Когато става дума за стълби и място за съхранение, няма как да пропуснем и детската стая. Достъпът до леглото на втория етаж също е осигурен със специални стълби-шкафчета.

Вижте още: Мултифункционални мебели за малко жилище

Още един модел на подстълбищно съхранение, при който пространството е превърнато в чудесен гардероб с няколко скосени чекмеджета.

Ако имате стълбище, под което остава достатъчно свободно пространство, можете да обособите цяло отделно помещение.

А ако не можете да намерите място, където да разположите работното бюро, това е нашето рационално решение за вас.

Вижте още: Нискобюджетни мебели от палети за офиса

Имате ли друга идея за пространството по стълбите, което е по-подходящо за вашия дом? Опишете проекта си или разгледайте специалистите в сферата на мебелите по поръчка, които биха могли да ви помогнат да го реализирате. Публикуването на заявка в MaistorPlus е безплатно и ви позволява да сравните оферти от няколко изпълнителя едновременно, преди да изберете кого да наемете.