„Мис Силикон“-Габриела Иванова разкри за колко пари се снима във филми за възрастни!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Новата „Мис Силикон” си призна колко струва!

Скандалната „наследничка”на Джулиана Гани разкри повече подробности около професията си, ако можем да я наречен така. Само часове, след като Габриела Иванова получи короната си от „Мис Силикон” 2014 , титлата за малко не ѝ бе отнета заради скандалното ѝ минало. Както вече стана ясно, Иванова е актриса, но във филми за възрастни. Тази подробност обаче бе спестена на продуцентите, които организирали конкурса. В последствие стана ясно с какво точно се занимава силиконовата миска и организаторите до

Advertisement:

Advertisement:

последно се двоумяха дали наистина Иванова заслужава приза.

Относно професията си, Габриела Иванова сподели, че наистина се пуска „под наем” и е участвала в розови ленти. Обичала обаче само класическите креватни изпълнения, в които участват само един мъж и една жена. Освен това разкрила, че е спала и с жени, но не виждала нищо лошо в това, защото за нея всичко било само поза и сценарий, а всъщност имало много дори семейни жени, които го правили, без да им се плаща за това.

Габриела скандализира и като разкри, че взима по минимум 3 хиляди евро

на фотосесия. За по-малко не би се съгласила дори да се съблече. В индустрията я вкарали две нейни приятелки от Франция, които забелязали, че Габриела има хубаво тяло, горе-долу добра визия и е фотогенична. Именно те я посъветвали да се възползва от тези си качества и да започне да прави пари от тях. Иванова това и направила, и дори се гордеела с това. Според нея всички я харесвали, но се правили на моралисти и за това само плюели по неин адрес. А в същото време вечер си пускали нейни филми и се наслаждавали на прелестите ѝ, писаха колегите от skandalno.net.