10-те най секси вампирки

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Още от зората на легендите за вампири хората се прехласват по тези толкова особени създания. Разбира се, прехласват се доста и по жените-вампири, което прави две особени създания в едно. Днес обаче ние от Div.bg решихме да изведем обожанието към женските кръвопийци на едно изцяло ново ниво. Представяме ви 10-те най-секси вампирки, показвали се някога на екран. Оголвайте вратовете (казахме вратовете, перверзници)!

10. Алия

geekshizzle

В уникално добрият филм „Кралицата на прокълнатите“ прелестната Алия изпълнява ролята на въпросната кралица – Акаша. Филмът ще бъде запомнен не само с коравата музика, но и със сексапила на главната героиня и по-специално сцената, в която тя дели гореща вана с Лестат. За съжаление това е последната филмова изява на Алия, тъй като красавицата умира при самолетна катастрофа 6 месеца преди премиерата на филма.

geekshizzle

 

9. Енджи Евърхарт

geekshizzle

Няма как феновете на този жанр да не си спомнят „Истории от криптата“ и по-специално епизодът с участието на зашеметяващата Енджи Евърхарт. Червенокосата манекенка и модел на Playboy ни омагьоса до такава степен, че не отместихме поглед от екрана дори когато леля Енджи буквално откъсна главата на някакъв нещастен човечец. Направете си извода за какъв сексапил става въпрос.

geekshizzle

 

8. Дженифър Еспосито

geekshizzle

В „Дракула 2000“ определено не можехме да се оплачем от липса на готини мацки, но Дженифър Еспосито както винаги изпъква на фона. Въпреки че всичката беля започна точно от нея и от уникалната ѝ идея да открадне тялото на Дракула, тя успя да ни накара да забравим лошите ѝ деяния със своята тясна бяла рокля и неподражаем чар.

geekshizzle

 

7. Мила Йовович

geekshizzle

Кралицата на хоръра определено не направи най-добрият си филм с „Ултра Вайълет“, но пък за сметка на това продължаваше да изглежда страхотно. И как иначе – Мила Йовович, тесни червени кожени дрехи и по един автомат във всяка ръка. Какво още искате?

geekshizzle

 

6. Нина Добрев

geekshizzle

За къде без вампирската гордост на нацията? Нина не само накара целия свят да научи къде е България, но и плени сърцата на доста претенциозните фенове на вампирския жанр, което, разбира се, е невероятно постижение. При цялото ни уважение към останалата част от екипа на „Дневниците на вампира“, ако Нинчето напусне, този сериал няма да го бъде.

geekshizzle

 

5. Салма Хайек

geekshizzle

Салма ни омагьоса още в „Десперадо“, когато играеше нещастна, изпаднала в беда девойка. След това обаче явно осъзна силата си и ето я на – с черно бельо и змия около врата, хипнотизирайки всичко що е мъжко. До ден днешен завиждаме на тази змия.

geekshizzle

 

4. Рона Митра

geekshizzle

В края на 90-те години прелестната англичанка придоби известност, след като нейните глас и визия бяха използвани за създаването на образа на Лара Крофт във видеоигрите „Tomb Raider”. Десет години по-късно тя отново ни накара да я гледаме с широко отворени очи в „Подземен свят: Зората на върколаците“. Красива, интелигентна, елегантна, вампир и може да се бие. Нямаме какво да добавим.

geekshizzle

 

3. Моника Белучи

geekshizzle

В култовата екранизация на „Дракула“ от 1991 Моника играе една от трите (и логично най-старшата) съпруги на граф Дракула, който омайват Киану Рийвс в началото на филма, а той се преструва, че не му е приятно. Едва ли е толкова лошо да сте крале на злото, когато неостаряващата Моника Белучи стои на трона до вас.

geekshizzle

 

2. Джоузи Маран

geekshizzle

Филмовата съдба на Моника Белучи е повторена от Джоузи Маран 14 години по-късно – световноизвестна манекенка, избрана за ролята на главната съпруга на Дракула. За разлика от Белучи не видяхме Маран в легло (което е проблем), но пък тоалетът и беше доста по-еротичен от този на италианката (което е добре). Освен че беше красива героинята на Джоузи, Маришка, не се страхуваше да излиза от къщи, за да си набавя хранителни вещества, но за жалост това я уби.

geekshizzle

 

1. Кейт Бекинсейл

geekshizzle

Вече си мислехте, че сме я забравили, нали? Как не ви е срам, бе! Макар че се разголи едва във във вторият филм от „Подземен свят“, още след първата част на поредицата беше ясно, че неподражаемата Кейт Бекинсейл завинаги ще си остане вампирката с главно „В“. Дрехи, бойни умения, красота, интелект, поведение – героинята на Кейт, французойката Селин, притежаваше от всичко по много. И как иначе – когато се комбинират английският авторитет и френската елегантност просто няма как да се получи нещо лошо. Когато в офиса на Div кажем „Принцеса Кейт“, знайте, че нямаме предвид съпругата на принц Уилям.

Автор: Иван Недялков

geekshizzle