Как да изберете цветята за Вашата сватба?

14
Добави коментар
denisperalta
denisperalta

   Онлайн справочник „Ресторанти Сватба Варна“ с няколко полезни съвета при избора на цветя

    На Вашето сватбено тържество трябва да присъстват само елементи, за които винаги сте мечтали. Що се отнася до цветните декорации и букета Ви, помислете кое е Вашето любимо цвете и след това вижте различните начини, по които може да го включите във Вашия сватбен ден. Може да бъде в букета и бутониерите, на церемонията, на рецепцията или в интериора. Важно е да обмислите дали любимото Ви цвете е в сезон по време на Вашата сватба, съветва онлайн справочник „ Ресторанти Сватба Варна”. Ще трябва да платите по-скъпо за него, ако не е в сезон или ще се наложи да помислите за друг вариант. Ето някои предложения за основните цветя, които са най-предпочитани за сватба и информация за това, кога цъфтят: 

Божурът е идеален вариант за Вашата сватба. Той символизира щастлив брак, добро здраве и просперитет. Божурите цъфтят в периода април-юни, с втори пиков сезон през ноември и декември.

Орхидеята символизира красота и финес, което я прави елегантен избор за Вашата сватба. Има повече от 20 000 различни видове орхидеи – част от едни от най-големите семейства цветя. Най-често се използва за сватби видът Phalaenopsis, който също е известен като „молец“ орхидеи, защото пърхащите цветчета наподобяват криле на молец. Друг вариант е  Dendrobium орхидеи, които растат в огромно разнообразие от форми и цветове или Cymbidium орхидеи, които също са известни като орхидеи-лодка, заради специфичната им форма.

Калата е символ на красота и великолепие. Класически избор за Вашия специален ден. Тя е налична през повечето месеци на годината, с изключение на август и септември.

Розата може да има много различни значения в зависимост от цвета. Червената символизира любов и романтика. Розовата означава грация, елегантност и възхищение. Жълтата се свързва с топлина, щастие, радост и приятелство. Оранжевата отразява страст и желание. Прасковената символизират искреност. Лавандуловата отразява любовта от пръв поглед. Лилавата символизира очарование и магнетизъм. Бялата олицетворява невинност и чистота, чест и благоговение. Розите са винаги в сезон, така че препоръката на „Ресторанти Сватба Варна“ за почитателите на класическото е да изберат букет от рози в подходящи цветове!

Хортензията е много силно цвете, символ на постоянство и искрени емоции. Хортензия може да намерите през февруари и март.

Жасминът, със своята звездообразна форма, символизира добър късмет и щастие в брака. Добавете го към Вашите цветни аранжировки, ако искате повече късмет на Вашата сватба и след това. Жасмин може да намерите от ноември до януари.

   Онлайн справочник „ Ресторанти Сватба Варна” се надява да е бил полезен съветник при избора на цветя за Вашата сватба.