Рита Ора се оплака публично от Калвин Харис

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Певицата Рита Ора съобщи, че бившето й гадже – Калвин Харис, притежава правата на ‘I Will Never Let You Down’ и именно той й е наложил забрана да го изпee на наградите ‘Teen Choice’.

Меломан.бг във Facebook

Рита Ора се оплака в американския радиоефир, че Калвин възпрепятствал планираното й изпълнение на песента, която, докато бяха заедно, те записаха.

“Трябваше да изляза на сцената и да изпълня парчето, но Калвин му е продуцент… и той притежава правата върху него, така че трябва да одобрява всичко свързано с “I Will Never Let You Down“… А той не одобрява наградите “Teen Choice“, разказа Рита.

Отношенията на Ора и Харис продължиха около една година и “I Will Never Let You Down“ е първият им съвместен проект. Но на 6 юни, не много след като сингълът дебютира под No 1, Калвин обяви, че той и Рита са „завършили отношенията си преди известно време“.

Ора отговори пет дни по-късно, като туитна: „Време с Калвин беше невероятно и ще пазя спомените… Животът може да бъде разбран само с казаните думи в миналото, но аз трябва да се живея напред.“

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It