10-те най-грозни популярни личности

3
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Колкото и да е нетактично и може би невъзпитано да обсъждаме тази болна тема, има хора, които са откровено много грозни. Съществуват обаче два вида грознота. Едната е симпатична, сладка, чаровна. Човек може да не е много красив, но пък, ако има чар, може да се спаси положението. Другият вид е така наречената суха и празна грознота. Лишена е от всякакъв чар, а на вас ви се иска да избягате и се молите нещото отсреща да не ви проговори или по-лошо – да ви ухапе! Хубавото на този материал е, че доказва, че не е толкова важно да имате блестяща визия, за да успеете в живота. Представяме ви 10-те най-грозни популярни личности.

1. Майкъл Джексън

www.digitalspy.com

Едва ли сте изненадани, че чернокожият бял певец попада в тази класация. Дали от болест или от твърде много пластични операции, Кралят на попа придоби нереалистичен вид, който буквално може да предизвика страх. Това не му попречи, обаче, да остане в сърцата на милионите си фенове по света дори и след смъртта си.

2. Мерилин Менсън

kisamake.deviantart.com

Менсън е по-популярен с визията си, отколкото с музиката си. Външният му вид е на човек, който е излязал от хорър филм – мъртвешки бяла кожа, големи сини очи и кървавочервени устни. Грозотата му не е естествена, но пък може да ви накара да се изпуснете от страх, ако го видите в тъмното.

3. Джослин Уилденщайн

www.entertainmentwise.com

Преди удивително неуспещните пластични операции, г-жа Джослин може и да се е причислявала към първия вид грозота, но сега определено е стъпила твърдо на втория вид, че даже май трябва да се измисли и трети. Уилденщайн безвъзвратно е спонсорирала тялото си с пластични интервенции на стойност около $4млн. долара, всички платени от съпруга й.

4. Майкъл Бериман

picking-brains.com

За жалост, грозотата на актьора, роден в Лос Анджелис, е предизвикана от рядка болест, оставила го без коса, нокти, зъби и дори потни жлези.

5. Марти Фелдман

greatentertainersarchives.blogspot.com

Починалият през далечната 1982г. писател, комик и актьор, е известен с изпъкналите си очи, резултат от Базедова болест. Това обаче не му попречва да бъде успешен във всичките си начинания.

6. Шейн МакГоуен

www.artlurker.com

Е…, Шейн е може би един от най-влиятелните и поетични композитори в Ирландия, но пък не може да кажете, че е пръв красавец.

7. Келис

dailycaller.com

Американската певица е от споменатият вече тип хора, които си мислите, че ще ви ухапят или изядат. Всеки път тя е с широко отворена уста, въпреки, че на снимката виждате какво е състоянието й. Имаше дори слухове, че Келис е мъж. Когато я видим следващия път, ще обърнем внимание за наличие на Адамова ябълка.

8. Иги Поп

www.fanphobia.net

Без съмнение успял певец, композитор и актьор. Не е много красив обаче, както забелязвате. Той е един от първите музиканти, които правят така наречения стейдж дайвинг или иначе казано, онова безразсъдно хвърляне от сцената в публиката. Това обяснява и леко поочуканото му лице.

9. Стивън Тайлър

www.jukebox.es

Може да има огромна уста, но от нея излиза още по-голям глас. Стивън Тайлър е легенда, фронтмен на най-успялата американска рок-група за всички времена – Аеросмит. Добре, че дъщеря му не прилича на него. Всъщност тя е една от най-сексапилните американки.

10. Донатела Версаче

www.handbag.com

Прекомерната употреба на пластични операции води до превръщането ви в „грозил“. Донатела ви дава пример.