Конкурси всякакви: Спечелете 30 яки тениски от Захарни заводи

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 25 август 2014

След успеха на първата игра с тениските е време за втора! Избрахме нови три любими продукта, между които и ти отново ще трябва да избереш най-сладкия дизайн, за да спечелиш тениската.

Как да участваш в играта?

За да влезеш в томболата за тениска, трябва да гласуваш за дизайна, който ти харесва най-много. Снимката, под която трябва да оставиш своя коментар, беше публикувана точно в 15:00 ч. днес (25.08.2014 г.) и всъщност е публикацията, която те доведе до настоящата Facebook бележка.

Въпросната снимка съдържа 3 броя дизайн на тениска, номерирани с цифрите 1, 2 и 3. Гласувай за дизайна, който ти харесва най-много, като напишеш съответната цифра в коментар под снимката, т.е. ако най-много ти допада дизайнът на Тениска 3, коментирай с текст „3“.

Не забравяй, че само първият ти коментар се отчита като записване за играта, всеки следващ коментар няма да участва в томболата – така ще дадем шанс на повече от нашите сладки фенове да получат тениска.

Ако късметът е на твоя страна, ще получиш тениската, за която си гласувал с коментар под снимката.

Кой ще спечели?

Печелят 30 от всички фенове, гласували под снимката в периода от 15:00 ч. до 20:00 ч. на 25.08.2014 г. или с други думи: 3 x 10 от гласувалите за един от трите дизайна. Молбата ни е да гласуваш само под снимката, а не под настоящата бележка, за да бъде отчетено твоето участие в играта. Печелившите ще бъдат определени на томболен принцип в присъствието на нотариус. Списъкът с печелившите участници ще бъде публикуван във Facebook страницата ни до 27.08.2014 г. (сряда).

Колко продължава играта?

5 часа (от 15:00 ч. до 20:00 ч. днес, 25.08.2014 г).

Колко награди има в играта?

10 x тениска Теменужка 10 x тениска Mentina 10 x тениска Сладея

Как да получиш наградата си, ако си сред спечелилите?

До 27.08.2014 г. (сряда) ще публикуваме снимка с линк към имената на печелившите от томболата. Ако видиш своето име в списъка, те молим да ни напишеш лично съобщение във Facebook, с което да ни предоставиш e-mail адрес, адрес за доставка и мобилен телефон за връзка, за да изпратим подаръка ти по куриер за наша сметка. Много важно е в това съобщение да ни напишеш и какъв размер тениски носиш (ХS, S, M, L, XL, XXL и др.), за да ти изпратим точната тениска и така да се насладиш на комфорта от носенето й.

Това не е всичко!

Публикацията, обявяваща побдителите, ще ти даде още един шанс да спечелиш! Ако имаш своя идея за дизайн на тениска с наш продукт и/или лого, визуализирай идеята и публикувай снимка с предложението ти като коментар под снимката ни с печелившите до 31.08.2014 г. (снимката, под която ще трябва да публикуваш твоя личен дизайн, ще съдържа изображение на тениска с въпросителен знак, така че ще ти е лесно да разпознаеш публикацията). Специално жури ще оцени творчеството ти и ако си сред селектираните участници от тази допълнителна механика на играта, ще получиш специален отговор от нас. Наградата за селектираните лични дизайни също ще е много специална: ще произведем тениската с твоето предложение за дизайн и ще ти я подарим!

Желаем ти късмет в играта и нека отново най-сладкият дизайн победи!