Топ 10 на карибските плажове – тема за Карибските острови – Idi.bg

9
Добави коментар
tao
tao

Повечето туристи на Карибите търсят слънце и красиви плажове. Карибските острови разполагат с хиляди красиви плажове и много от туристите се затрудняват да изберат. За да направим избора ви по-лесен подбрахме 10 от най-добрите карибски плажове. Вижте ги и преценете, кой е най-подходящият за вас.

Плажни забавления – Rum Point, Кайманови острови

Туристите, които търсят плажни забавления, трябва да се отправят към Rum Point, който се намира на северния бряг на остров Гранд Кайман. Тази крайбрежна ивица предлага страхотни възможности за гмуркане с шнорхел, плажен волейбол, както и богато разнообразие от добри ресторанти и кафенета.

Девствени плажове – Шоал Бей, Ангуила

Разположен на североизточния бряг на Ангуила, Шоал Бей е обширен плаж, привличащ туристите със своята естествена красота. Тук бихте могли да си наемете чадър и да се отдадете на пълен релакс.

Водни спортове – Седемте мили, Ямайка Карамелените плажове и старомодния фар очакват посетителите на плаж Седемте мили в Ямайка. Най-дългият плаж на целия остров предлага страхотни възможности за гмуркане, ветроходство и водни ски.

Боди сърф – Crane Beach, Барбадос Сгушен на източния бряг на Барбадос, Crane Beach ви дава възможност да избегнете пренаселените плажове, като в същото време ви осигурява всичко, от което имате нужда за една комфортна почивка. Понякога морето тук е доста бурно, така че ако не сте дошли за боди сърф е по-добре да се отправите към защитения залив, разположен в ляво от основния плаж.

Гмуркане – Трънк Бей, Сейнт Джон Любителите на гмуркането трябва да посетят  Трънк Бей, Сейнт Джон. Под водата на този плаж има специално изградена маркировка, която да напътства гмуркачите, които изследват морското дъно.

За нудисти – Orient Beach, Свети Мартин

Достъпният само по един път плаж е идеалното място, ако искате да му отпуснете края и да почивате без задръжки. Плажът е част от едноименен комплекс, който също е предпочитано място за много нудисти.

Плитки води – Grand Anse, Гренада Grand Anse е превъзходен плаж, разположен на източния бряг на Гренада. Плитките му води привличат много туристи с малки деца, а любителите на кулинарията могат да опитат всичко от съвременна креолска кухня до изискани френски блюда.

Спокойствие – Luquillo Beach, Пуерто Рико Luquillo Beach се намира на североизточния бряг на Пуерто Рико и е известен като един от най-спокойните плажове тук. Въпреки това плажът разполага с всякакви съвременни удобства.

За общуване – Palm Beach, Аруба

Посетителите на северозападната част на Аруба идват на този плаж заради финия пясък и нежно полюшващите се палми, но освен това мястото изобилства от хотели, ресторанти и забавления и като цяло е подходящо за екстроверти, които обичат да общуват и да се запознават с нови хора.

За семейства – Magens Bay, Сейнт Томас Разположен на северния бряг на остров Сейнт Томас, Magens Bay е известен като идеалната дестинация за семейни почивки. Мястото разполага с всякакви удобства, ресторанти и забавления, както за големи, така и за малки.

рейтинг:

 
1
2
3
4
5

прочетен: 564 пъти
(0) коментара

Съобщи за нередност