Почивка в Стара планина! Двудневен СПА релакс в Комплекс Черни връх, с.Черни връх с включени нощувки + закуски + басейн +…

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Уважаеми ценители на истинското удоволствие,

за нас ще бъде чест да Ви посрещнем в една невероятна обстановка в подножието на Стара планина. Комплексът се намира в източната част на Стара планина (до с. Арковна), в живописното селце Черни връх – на 90 км от гр. Варна (в посока Шумен) и на 18 км от яз. Цонево.

Тук ще откриете традиционната българска атмосфера, съчетаваща се с лукса на съвременния българин. Налични са всички условия за пълно уединение и релакс от градското ежедневие.

ОСНОВНИЯТ КОМПЛЕКС разполага с 9 двойни стаи и 2 студия, всяка обзаведена със самостоятелен санитарен възел, вана, TV с Булсатком. На разположение на гостите са лятна градина, механа, детски кът, игрище, открит басейн, сауна и джакузи. 

В механата ще се насладите на вкусни ястия и специалитети, приготвени по традиционни български рецепти.

В красивата местност ще преоткриете богатството на природата във всеки сезон. Планинският район предразполага за лов, излети и разходки в планината, а за Вас рибари – яз. Цонево (осмият по големина в България) е само на няколко километра. В близост е и природният феномен „Чудните скали“, разположен на брега на р. Луда Камчия.