Слънчевите очила с огледални стъкла – хит на лятото | Teenproblem.net

5
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Отворете кое да е списание или моден блог, влезте в кой да е търговски център или просто се огледайте по улиците и у вас няма да остане никакво съмнение, че очилата с огледални стъкла са най-горещият моден аксесоар на настоящото лято. Могат да се намерят в абсолютно всякакви цветове и модели и изглеждат атрактивно навсякъде, по всяко време и с каквото и облекло да са комбинирани – от шикозно, през небрежно елегантно до спортно.

 

Очилата с огледални стъкла са модно становище, което определено си струва да бъде изказано през настоящия сезон. Все още не сте го направили? В такъв случай ви предлагаме идеи и насоки как да поправите този пропуск.

 

 

Ако не си падате особено по модните експерименти, координирайте цвета на очилата с този на дрехите или на аксесоарите си. По този начин ще елиминирате всякакъв риск от грешка в съчетаването.

 

В случай че искате на всяка цена да изглеждате различно и да не останете незабелязани, носете очилата си с облекла в контраст с тях, но в същото време допълващи ги цветове – например червено със зелено, жълто с лилаво, синьо с оранжево и т.н. Все пак не прекалявайте и се  придържайте само към два цвята в един тоалет. В противен случай има сериозна опасност вместо модерно, да изглеждате неестетично и дори кичозно.

 

Какъвто и цвят да са очилата ви, ще се комбинират перфектно с облекла в неутрални тонове. Както е добре известно, дрехите в бяло и бежово са особено подходящи за летните месеци.

 

Можете спокойно да носите огледалните очила и с дрехи с принт – цветя, животински шарки, точки, райета и т.н. Ако десенът е прекалено дързък обаче, е препоръчително поне един от цветовете в него да е в една тоналност с този на стъклата. В противен случай има голяма вероятност да се получи претрупаност в тоалета.

 

Огледалните очила се съчетават перфектно с дънкови облекла, особено ако са в синьо. Ако носите сребърни или златни бижута, няма да сбъркате, залагайки съответно на очила със сребристи или златисти стъкла. Те са доста по-дискретни от тези в ярки цветове, но в същото време стоят убийствено с облекла в бяло, в черно и в по-дръзки нюанси.

 

Бъдете внимателни с бижутата. Тъй като очилата с огледални стъкла са достатъчно атрактивни сами по себе си, не е добра идея да носите с тях прекалено едри колиета или обици. Затова пък можете да ги комбинирате с различни модели шапки, особено с по-широка периферия.