Концептуален Blackberry Телефон с Физическа Клавиатура

1
Добави коментар
jane78
jane78

Най-ново в Playluxury

Детайли

Джаджи

Мобилни и PC

 
1
2
3
4
5

(0 гласа, оценка 0 от 5)

Концептуален Blackberry Телефон с Физическа Клавиатура0 от 51 от общо 0 гласували.

Нова дизайнерска концепция за популярния Blackberry смартфон му осигурява скрита физическа qwerty клавиатура, както и допълнителна виртуална такава, която е взаимствана от идеите на класическия тъч скрийн. Моделът наистина е доста интересен, като освен споменатата му интригуваща странност, има и страхотен дизайн от първи клас.

Концептуалният Blackberry телефон е дело на дизайнера Afshin Khademi Parvin. Той допълва своето различно виждане за визията и набора от функции към една от любимите световни марки телефони с допълнителни вторични – отново скрити – лещи, за да осигури на потребителите един по-вълнуващ фото експириънс.

Корпусът на телефона с физическа виртуална клавиатура и марка Blackberry е изграден от метал и въглерод. Тялото на уникалния смартфон на места е покрито и с висококачествена естествена кожа с италиански произход.

Концептуалният Blackberry дизайн от Afshin Khademi Parvin събуди интереса както на самата компания за мобилни телефони, така и на други лидери в сферата на ИТ технологиите. И въпреки че дизайнерът съвсем не е популярен в мобилните среди, от тук насетне той, със сигурност, може да очаква засилено любопитство към своето портфолио от идеи и продукти.