Хамалски и транспортни услуги от Хамали Оникс

1
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

В разгара на лятото идва сезона на отпуските и много хора прибягват до ползването на професионални хамалски и транспортни услуги за преместването на своя дом или офис.Други пък искат просто да сменят старата мебелировка с нова и същевременно да изхвърлят старите мебели и електроуреди. Но малко хора разполагат с подходящ транспорт и здрави момчета с опит, които да им помогнат в това начинание.

Преместването на едно жилище или офис от едно място на друго не е съвсем лесна работа и още повече не е по силите на всеки.

Разбира се не казваме, че се изисква висше образование за изпълнението на тази задача, но има доста непредвидени обстоятелства които могат се научат само от практиката.

Ние от Хамали Оникс може да Ви бъдем изключително полезни, като Ви предложим качествени услуги на съвсем приемливи цени!

При нас може да ползвате комплексна услуга за преместване включваща: хамали,транспорт,демонтаж,опаковане и монтаж на мебели и обзавеждане.

Също така можете да ползвате всяка една от тези услуги по отделно или само част от таях.Изборът е изцяло ваш, ние просто се опитваме да бъдем максимално гъвкави в предлагането защото ние не обичаме да връщаме клиенти.За нас няма прекалено малка или прекалено голяма работа.Ние ще подходим с еднакво внимание и професионализъм както към едно малко домакинство, така и към един голям офис.

Можем да Ви предложим безплатен оглед на място за да се запознаем с всички особености и същевременно да изготвим оферта с окончателна цена съобразена с вашия бюджет.

Ако решите да се спрете на нас, ние напълно ще оправдаем вашите очаквания за качество и цена на желаната от вас услуга!