Програма за празника на Димитровград

14
Добави коментар
melangestore
melangestore

Програмата за празника на Димитровград – 2 септември, започва на 29 август с турнир по тенис на корт, турнир по футбол на малки врати и концерт „Фолклорна палитра“.

Програма за празника на Димитровград

Шкумбата има приятели в Димитровград
На 30 август сутринта празничната програма продължава със спорт – отново тенис на корт, плажен волейбол и водни игри. След това е ред на Шкумбата да ни забавлява. Той ще е водещ на Stunt Show и турнир по канадска борба. Аха – ветераните на Димитровград и Орестиада, ще ни припомнят футболното лято. И после Рок-маратон. Празник и на село, разбира се в село Добрич.

Програма за празника на Димитровград

Поп фолк се вихри в Димитровград
Нищо ново под слънцето – празника в неделя ще завърши с любимата на мнозина музика в България. Ако харесвате Галена или Татяна, просто сте там, на площада. Преди това заранта можете да погледате тенис. И нещо супер интересно да си направите – „Селфи от покрива на общината“. Бате Енчо за малчуганите, стрийтбол, футбол на малки врати и още „Фолклорна палитра“.

Програма за празника на Димитровград

Великата Валя Балканска и Бързи и яростни
О да тя ще бъде в града ни, а това не може, и най-вече не може да се чуе всеки ден. Денят започва с откриване на паметна плоча. Еха имаме си и Дрифт шоу. В очакване на Бързи и яростни 7, ще загреем с шоу пред спортна зала „Младост“. Погледайте и футбол на малки врати. После може да се прехвърлите на културна вълна, като видите изложбата „Пътешествия на мисълта“. Вечерта се насладете на музиката. Първо изпълнения на Забавно-духов оркестър – Димитровград, а после ансамбъл „Родопа“ със специалното участие на космическата Валя Балканска.

Програма за празника на Димитровград

Димитровград на 67 години
Малко преди обяд в лятната читалня на Градска библиотека ще бъде представен годишния календар на Община Димитровград.

Може би най-хубавото е да си видим с хора, с които имаме рядка такава възможност. Площада ще е пълен. Защото това е рождения ден на нашия град. Вечерта е специална. А специалните поздрави ще са от „Фондацията“ с музика и песни.

Програма за празника на Димитровград