Кой е Делян Пеевски?

16
Добави коментар
stoqn40to
stoqn40to

Колкото и да четете за този млад господин в медиийното пространство, все ще останете с различно впечатление. Някъде го представят като медиен магнат, другаде – като депутат, на трето място – като следовател, и така нататък. Изобщо ако Делян Пеевски пусне едно CV в Jobs.bg ограничението за големина на файла може и да не му позволи да го качи

И все пак направил ли е нещо лошо този човек, и защо бива обвиняван едва ли не за проблеми, които са се развивали в държавата ни в продължение на десетилетия, още докато Другарят Живков беше на власт? Правилно беше направил Пеевски наскоро, като написа и пусна едно дълго опровергаващо писмо по медиите, в което по един изключително интелигентен, изискан и красноречив начин успя с точните аргументи да отговори на всички нападки по свой адрес. А горките журналисти бяха шашнати, някои дори изказаха съмнение, че писмото било дело на професор от катедрата по Български език на СУ :)) Е, какво очаквате от човек, който е собственик на множество медии, и е депутат – да пише неграмотно и несмислено ли?!

Не че други кусури не могат да се открият, особено когато се търсят, както е в случая с Пеевски. А моето лично мнение, ако ви интересува, е че Пеевски е един напълно нормален депутат и бизнесмен от новото ни време. Толкова, толкова други личности има, които с радост ако можех бих „лустрирал“, за да дадат път на по-младите българи, които освен на една-две манифестации в живота си, не са видели нищо и не са научили нищо от онзи срамен и потиснически период – Социализма.

Google+ Comments