Ново такси се заби в „Ауди“ на обхода на Враца :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана…

13
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Още нерегистрирано такси се заби челно в „Ауди“ на кръстовището на новия обходен път на Враца, видя първо tribali.info. Инцидентът станал преди около 2 часа, като на мястото до преди минути имаше и регулировчик.
Свидетели на катастрофата разказаха, че в „Ауди“-то е имало двама човека, като колата се е движела в посока от Криводол към Враца, а таксито се е движело по Е-79 към Вършец. По думите на очевидци, виновник за пътния инцидент е шофьорът на Ауди“-то, който спрял на знак Стоп, уверил се, че може да мине през кръстовището, тръгнал, след което внезапно спрял. В това време таксито вече било на доста къса дистанция от него. Свидетели на сблъсъка разказаха, че бакшиша не могъл да направи нищо, тъй като колата ненадейно спряла пред него, а отсреща идвал ТИР и той предпочел да се удари в леката кола.
Спътникът на шофьора /на снимката/ на „Ауди“-то е приет във врачанската болница с множество охлузвания и спукани ребра. Двамата са от село Михайлово. Шофьорът не пожела да разкаже, какво точно е станало, само заяви, че много се радва, че никой не е пострадал сериозно. Щетите по „Ауди“-то са значителни и въпреки, че старото возило бе смазано до неузнаваемост и с разкривени гуми и джанти, след няколко опита шофьорът го подкара, премина успешно кръстовището и излезе встрани от пътя.
Шофьорът на таксито се е разминал само с охлузвания и натъртвания. Той е младо момче от Вършец, което тъкмо било купило таксито и се прибирало да го регистрира.

31-08-2014 г. 18:46 ч. | прочетено: 1504, коментари: 5 |