Мигли на снопчета – защо е по-добре да изберем тях

1
Добави коментар
milk1
milk1

Изкуствените мигли нашумяха ужасно много напоследък. Това вече не е добавка към обичайния дневен/нощен грим, а неизменна част от него. Самата аз използвам изкуствени мигли от няколко месеца и смея да твърдя, че поднесени естетически красиво, с подходяща размер и форма и в съчетание с опушен очен грим, изглежда забележително.
 
Има три начина да се сдобиете с поглед тип „Ким Кардашиян” – да си поставите цели изкуствени мигли (ще ви излезе най-евтино и не е особено трудно, след като веднъж схванеш, но в началото доста ще се поизмъчите), да си присадиш мигли от естествен или изкуствен косъм (по метода на хирурзите „вмъкни и заший”, ще ви излезе най-скъпо,но не е трудно – вие няма да правите нищо, а резултата е траен) и миглите на снопчета.
 
Днес ще си поговорим за последния начин. Снопчетата мигли придават много по-естествен вид на окото, можете сами да решите колко точно да сложите, както и каква да бъде формата и дължината.
 
Много по-гъвкави са за нанасяне. Малък трик – поставяте няколко във външния край на окото, по нагъсто разположени и миглите ще изглеждат по-дълги и „отварящи”.
 
След като вече сте ги поставили, запълнете всички пространства между отделните снопчета и естествените мигли с очна линия. Внимавайте с количеството, за да не изглежда твърде неестествено. За да изглеждат натурално изкуствените мигли, трябва добре да се слеят с естествените ви такива. Ако са поставени както трябва със сигурност ще се слеят, но все пак можете да ги „бетонирате” с помощта на спирала. Индивидуалните мигли по принцип се препоръчват за начинаещи, защото са по-лесни за слагане. Но аз като човек с малко опит ще ви кажа, че, ако нямате сигурна ръка, ще се поизмъчите и с двата вида. Предимството на снопчетата е, че дори някое от тях да се разлепи по време на вечерта, гримът като цяло не се разваля.

Видео:

Снимка: 2.bp.blogspot.com Автор: Sisi

Мигли на снопчета – защо е по-добре да изберем тяхРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)