“Prayer In C“ на Lilly Wood & The Prick – хит и в България

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Песента ‘Prayer In C (Robin Schulz Remix)’ на Lilly Wood & The Prick е номер 1 в България, показват данните от New Media Lab.

Меломан.бг във FacebookКоментирайте музиката във форума на Меломан.бг

Ремиксът на немския диджей влезе в класацията в края на месец юни и постепенно се изкачи до върха, оглавявайки и радио чарта.

Също така вече трета поредна седмица “Prayer In C“ е най-въртяното парче и в българския радио ефир. Освен това меланхоличната лятна мелодия зае първо място и в родната iTunes класация.

Хитовата песен “Prayer In C“ заслужено стана и номер 1 в Обединеното кралство. Това е вторият път тази година, в който сингъл на диджея, продуцент и собственик на лейбъл Robin Schulz извоюва първото място на Острова.

През май ремиксът му на парчето “Waves“ на холандската хип-хоп звезда Mr. Probz оглави британската класация за сингли. Сега дойде ред и на песента “Prayer In C“ от френско-израелското дуо Lilly Wood & The Prick, излязла през 2010. Именно дийп хаус ремиксът на Schulz прави песента популярна и я изстрелва на върха в чартовете на редица държави.

В края на август песента оглави и iTunes листите в България, Ирландия, Италия и Великобритания. В същото време “Prayer In C“ получи платинен сертификат в Швеция, Германия и Швейцария и златен в Австралия, Италия, Белгия и Австрия.

“Това е невероятно и не мога да опиша с думи колко съм щастлив“, казва Robin пред OfficialCharts.com “Искам да благодаря на всички, закупили сингъла, на екипа ми и на всички фенове и се надявам скоро да ви видя на дансинга, някъде из света, по време на мое участие като диджей“.

На изключителна популярност се радва и последният ремикс на диджея “Willst Du“ feat. Alligatoah, който ще бъде наличен в iTunes от 5-ти септември.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It