Конкурси всякакви: Спечелете 30 ваучера за 300 лв. и 6 ваучера за 500 лв. от Петрол

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 25 септември 2014

Право на участие в Играта има всяко физическо лице, навършило 18 години, с постоянен адрес в Република България, което е заредило един вид гориво наведнъж в търговски обект, включен в играта на „Петрол“АД, и заплатило за него 30 (тридесет) или повече лева в брой или чрез дебитна/кредитна карта. Използването на корпоративна карта Петрол (Флийт) при покупка на гориво не се счита за участие в играта.

Право на участие в Играта имат лицата, снабдили се с фискални касови бонове за плащане на гориво от един и същи вид на стойност 30 (тридесет) лв. или повече лева. Стойността от 30 (тридесет) лв. се счита достигната след отчитане на всички следващи се отстъпки, независимо от основанието, на което се правят.
В играта участват всички касови бонове, удостоверяващи покупка на гориво на стойност 30 (тридесет) лв. или повече лева в периода  15.08.2014 г. (включително) – 25.09.2014 г.(включително).3.4. В играта може да се участва с покупки на всички видове горива.

В случай, че Участникът не съхранява издадения в момента на покупката фискален касов бон, той няма право да получи определената с жребия награда, нито да претендира каквото и да било обезщетение от Организатора.

Наградният фонд за целия период на играта включва: 30 награди х гориво за стойност 300 (триста) лева, определена на база продажна цена в момента на получаването 6 награди х гориво на стойност 500 (петстотин) лева, определена на база продажна цена в момента на получаването.

Награда гориво на стойност 300 (триста) лева се дава на всеки определен със жребия Участник.

Награда гориво на стойност 500 (петстотин) лева се дава само на Участник, закупил гориво на стойност посочена в 3.2 с карта „Клуб Грифон”.

Един участник може да получи едновременно награди и от двата типа посочени по – горе, ако бъде определен като печеливш със жребия за съответната седмица.

Наградите ще бъдат обявявани в 6 (шест) поредни петъка: от 34 к.с. до 39 к.с. на 2014 г. след жребий. Информацията се публикува на сайта и във фейсбук страницата на Петрол АД

Печелившите участници се определят чрез жребий измежду участниците, закупили гориво в съответния период (един от 6-те) като разпределянето на наградите от двете групи ще се определели с измежду всички издадени в периода  фискални бонове по отделно.

Всяка календарна седмица ще се теглят общо 6 награди : 5 награди х гориво за стойност 300 (триста) лева 1 награда х гориво за стойност 500 (петстотин) лева за притежатели на карта „Клуб Грифон”.