Обяви

43
632
Добави коментар
zapoznaise

Детайли
Написана от Мартин Димитров
Категория: За сайта
Създадена на 11 Май 2020
Посещения: 608

Този раздел представя обяви по темата „Майстори, фирми и Борси свързани със строителството и ремонта в цяла България“ Тук ще намерите Фирми и Майстори предлагащи строителни, ремонтни услуги и  Борси за Строителни материали.

Рейтинг на строителни фирми и майстори във всички населени места във България

Започнали ли сте строителство, ремонт с актуализация на дизайна или основно довършване на апартамент или офис и мислите, че е лесно да намерите добър специалист, който да изпълнява тази работа с високо качество? Всъщност при търсене има много подводни камъни, които трябва да се вземат предвид. Рейтингът на компании и строителни фирми, частни изпълнители и табло за обяви ще ви помогне да направите правилния избор и да не бъдете разочаровани от резултата, като набързо поверите работата на аматьори.

Нашият рейтинг каталог ви позволява да изберете компетентен професионалист, било то добре позната компания, новодошъл на пазара, частен майстор „със златни ръце“ или обява, която многократно е проверявана от други хора.

Как се оценяват компаниите и майсторите? Ние съставяме рейтинг на фирми и компании, като вземаме предвид редица показатели, така че да можете да получите обективна информация за всеки майстор и всички фирми, предлагащи услуги на строителния пазар в България:

индустриален опит; прозрачност и наличност на ценова информация; броят на положителните и отрицателните отзиви, тяхната обективност; отношение към клиента; цената на услугите спрямо средните пазарни цени; професионализъм и качество на извършената работа.

Ако е по-лесно да изберете фирма за ремонт на апартамент в България, тогава е по-трудно с частните майстори – трябва да се свържете с тях само ако няма отрицателни отзиви, още по-добре е такъв специалист да ви бъде посъветван от добри приятели, които вече са направили ремонт и са доволни.