Упражнения за стегнати бедра

0
Добави коментар
marina.yoweva
marina.yoweva

Мислите, че е трудно да постигнете стройни и в същото време стегнати бедра без видими мазнини?

Не е толкова труднопостижима задача, стига да сте се въоръжили с доза търпение и постоянство, разбира се. Едното върви ръка за ръка с другото. Няма как. Изчистването на мазнините е сложен, дълъг и в доста голяма част от случаите изморителен процес, който изисква време и усилия от ваша страна.

Липсата на достатъчно време служи за доста добро оправдание на хората, които нямат особено желание да спортуват или дори да бъдат поне по-активни в ежедневието си. За тях, а и за всички вас, обаче имаме една добра и една лоша новина. Нека да започнем с добрата – не е абсолютно задължително да посещавате фитнес клуб или да тичате цяла вечер, за да влезете във форма. Това би било много скучно и със сигурност бързо ще ви омръзне, което всъщност в крайна сметка ще ви отклони от пътеката към успеха. “Лошата“ новина, ако въобще има такава, е, че ще трябва да се поизпотите малко. Все пак искате да постигнете бързи резултати, нали?

Тренирането вкъщи е много практичен начин да изгорите още някоя друга калория, особено ако си имате фитнес уред – било то пътечка, крос тренажор, велоергометър или нещо друго. Отделете малко време и резултатите няма да закъснеят.

Предлагаме ви няколко прости, но ефективни, упражнения, включващи клекове, напади, “ритници“ и други. Преди да се заловите за работа трябва да знаете едно – не забравяйте и не пренебрегвайте разгрявката. Тя е изключително важна за подготвянето на тялото за интензивна физическа дейноста, а и не само. По този начин ще избегнете травми или нелриятни болки в ставите или в гърба след приключване на сериите. Имайте предвид, че някои от тези упражнения изискват повече усилия от ваша страна и воля, но това не трябва да ви отказва!

http://goo.gl/4FZ6G4