15-минутна тренировка за цялото тяло

12
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Отново е време за тренировка. Този път на прицел е цялото тяло, все пак през уикенда не трябва да си почиваме. Тази тренировка ще ви отнеме само 15 минути от почивния ден и ако имате дъмбели у вас, няма да е необходимо да отивате до фитнеса. Тя е базирана от 4 упражнения, които ще ви помогнат да натоварите всеки един мускул.

Клек с дъмбели. Хванете 2 дъмбела, клекнете, а при изправянето си изпънете ръцете на гора. Това е 1 повторение, направете 4 серии по 12 повторения, през 30-45 секунди почивка. Womenshealthmag Напад с дъмбел. Направете това основно упражнение 4 серии по 15 повторения, като почивката между всяка една серия е 30-45 секунди. Womenshealthmag Лицева опора с дъмбел. Вземете 2 дъмбела направете лицева опора и след това си вдигнете едната ръка с дъмбела. Направете така по 10 повторения на ръка, като почивката между сериите е 30-45 секунди. Womenshealthmag Спайдърмен с дъмбели. Подпрете се на дъмбелите в поза за лицева опора и започнете да си местите краката на пред и на зад.

Womenshealthmag

Вижте още: Тренировка за изгаряне на скритата мазнина.

Вижте още: Перфектната кардио тренировка

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts