Христо Сираков занижи нивото след Биляна Евгениева!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Христо Сираков, по-известен като Стоте манекенки, определено е занижил доста критерия за жени, след като се раздели с бившата си- Биляна Евгениева. Стоте манекенки е бил забелязан да обикаля по улиците с малко известната фолк певица Дебора, която така и не успя да се наложи като известна личност у нас, колкото и да се събличаше в клиповете си.
Девойката е била забелязана да кокетничи и да млящи звучно дъвка до Христо Сираков на центъра в София. Противно на всички известни личноти у нас, които се опитват да останат незабелязани по такива места, Стоте

Advertisement:

Advertisement:

манекенки и Дебора съвсем звучно демонстрирали присъствието си на едно от най-оживените места в София, сякаш нарочно.
Точно в  един от най-пиковите часове, Стоте манекенки забил звучно спирачки на луксозния си автомобил „Мерцедес AMG” и запушил движението по бул. „Раковки”, който е един от най-оживените в столицата. Очевидно Ицо Сираков смята, че е над закона, защото точно на това място по принцип е забранено спирането на автомобили и за престой, и за паркиране.  Това обаче не му попречило и той запушил движението по булеварда за около 10 минути,

докато придружителката му- Дебора обикаляла около него с превъзнесена физиономия тип „вижте кой стои до мен, аз съм повече от Вас”, писаха колегите от hotarena.net.
Очевидно и Дебора също е занижила критериите си за мъже, тъй като преди време коментираше, че Стоте манекенки я е свалял, но тя категорично го е отрязала, защото не обича чичковци. Тогава обаче сигурно не е знаела, че с гласови данни няма да пробие като фолк певица, колкото и да се съблича, и сега е дошло времето да се захване с някой по-известен „плейбой”, пък че е възрастен, на кого му пука?!