Апаратура

1
Добави коментар
ceylan777
ceylan777

Апаратура

Aлександритните лазери (755nm), които се предлагат на Европейския и американския пазар, като специализирани лазери за епилация са със завидни характеристики. Дължината на вълната е с най-висока селективност (755nm), голямото работно поле (Spot), достатъчната доставена плътност на енергията (Fluence), специфичната дължина на импулса (продължителност) и защита на кожата, осигурена от специализирана система за охлаждане (Cryo) правят александритните лазери ненадминати в областта на епилацията.

Long Pulse александрит 755nm за епилация

Характеристики:

Дължина на вълната 755 nm;
Без увреждане на кожата;
Комфорт и безболезност по време на процедурата.

Приложение: Лазерна епилация на косми.

Начин на действие

Меланинът в стъблото поглъща лазерното лъчение в резултат, на което се произвежда топлина. Съседни клетки, които отговарят за генезиса и растежа на космите трайно се увреждат при улавянето на топлината.
Необходимата топлина трябва да бъде правилно дозирана с цел селективно да повреди стъблото и папилата на космения фоликул, за да не се увреди кожата.

Фактори от значение при манипулацията:

Тип кожа
Цвят на косъма
Дебелина на косъма

Необходим е курс от няколко процедури/ 6-9 / за постигане на желания резултат.

– След първата процедура се наблюдава  20-58% намаляване на окосмяването (Финкел и колектив, 1997)
– След 3-5 процедура се наблюдава редукция  до 60-85%

(лазерна епилация пловдив, лазер пловдив, лазерна епилация, лазер център пловдив, лазерна епилация в пловдив, лазерна епилация в пловдив цени, lazerna epilacia)