KÉRASTASE отбеляза своята 50-та годишнина » Красота

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Историята на KÉRASTASE започва през 1964 година и от тогава е белязана с поредица от революционни концепции и продукти в областта на професионалната грижа за косата. За 50-те години на своето развитие KÉRASTASE изважда грижата за косата от аптеките, утвърждава експертната роля на фризьора и превръща грижата в луксозно изживяване за всички сетива. Вдъхновени от идеята, че грижата за косата е също толкова важна, колкото и грижата за кожата, KÉRASTASE предоставя на жените поредица от революции, родени в изследователските лаборатории на Л’Ореал:

1979 г.: Първата маска за коса Masque au Maïs

1987 г.: Първата слънчева серия Kérastase Soleil

1998 г.:Първата нано-емулсия Aqua Oleum

2010 г.: Най-продаваният продукт Elixir Ultime

2012 г.: Първият серум с вегетативни клетки Initialiste

2013 г.: Laque Couture

Керастаз България отбеляза 50-ия рожден ден на марката с пищен спектакъл в София. Водещ на събитието бе Владимир Карамазов, а историята на Керастаз от последните 5 десетилетия разказа актрисата Бойка Велкова. На сцената на Керастаз се състоя и премиерата на новата революционна стъпка в развитието на луксозната грижа за косата – линията Дисциплин, представена от Яна Грудева. И тъй като Дисциплин дарява на женската коса едновременно форма и движение, представянето бе поверено на прима балерината от Софийската опера Марта Петкова. Кулминацията на събитието бе шоуто на топ фризьорите на марката Милена Стоянова, Силвана Петрова и примата на българската фризьорска сцена – Вени Игнатова, които демонстрираха движението и блясъка на косата, постигнати с Дисциплин

Това, което държи марката на върха в областта на луксозната експертна грижа за косата е, че никога не спира в търсене на нови предизвикателства. Така за своя 50-годишен юбилей KÉRASTASE представя следващата революция. Предизвикателството днес е дисциплина за косата, която осигурява едновременно контрол и лекота, лесно оформяне и дълготраен резултат.

DISCIPLINE ОТ KÉRASTASE

DISCIPLINE е революция, която внася ред и дисциплина в ежедневната грижа за непокорната коса. За първи път дисциплината не означава твърдост, благодарение на новата наука за красивото движение на косата.

НОВО ИЗМЕРЕНИЕ НА ГРИЖА И КОНТРОЛ

Всичко започва с една забележителна машина – Move Hair, която позволява анализа на хиляди параметри на движението на косата и нейното изследване не само в 2Д перспектива, но и в едно ново измерение – нейното движение. След 7-годишно проучване KÉRASTASE успя да постигне разбиране за красивото движение на косата и да създаде безпрецедентно решение, което издига косата в ново измерение на красотата. DISCIPLINE е създадена да опитоми дори и най-неуправляемата коса, като възстанови хармонията и красотата на грациозното й движение.

DISCIPLINE е нова услуга в салона, без неприятен мирис, без време на действие, без влияние върху цвета, без да променя структурата на косъма, която предлага дълготраен контрол без химическо третиране на косата. DISCIPLINE също така е серия от луксозни продукти за употреба у дома, които позволяват на жените да продължат изживяването и след посещението на салона.

И тъй като танцът е онази форма на изкуство, която въплъщава представата за съвършеното движение, KÉRASTASE избра за рекламно лице на DISCIPLINE прима балерината на Мариинския театър Диана Вишнева.