Конкурси всякакви: Спечелете кухненски робот, мултифункционален блендер, дигитална кана и тостер от Hotpoint-Ariston

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 26 октомври 2014

Шоколад! Дали има и един сред нас, изкушените от темата, който да не е гледал едноименния филм с прекрасната Жулиет Бинош или пък да не е чел книгата на Джоан Харис, по която е направен въпросният филм? Там загадъчната Виан, собственичка на “Небесната пралина”, извършваше своите малки кухненски магийки, с които успя да омагьоса дори праволинейния отец Рейно. Сърчица от марципан, потопени в шоколад, нежен млечен шоколад във формата на мидички, малки изящни целувки, поръсени с горчиво какао, дребни бонбони от плътен черен шоколад с щипка лют пипер – Виан имаше подходяща рецепта за всеки. Шоколадът е толкова прекрасен именно защото е многолик – може да се използва в почти всичко – от бонбони и торти, през мусове и напитки, та дори в ястия – и ние сме наистина благодарни на ацтеките, за това, че са открили чудодейните му свойства.
Очакваме от вас да споделите своите върховни постижения в областта на шоколада – рецепти, от които гостите ви са оставали без думи, а домашните ви са искали да ги приготвяте пак и пак. Споделете любимите си рецепти, придружени със снимки, а ние ще изберем най-интересните от тях и ще ги споделим с останалите си читатели на нашите страници.

Победителят ще бъде обявен в брой 124 от 5 ноември 2014 г. Голямата награда, която той ще получи, е кухненски робот Hotpoint-Ariston.

Изпращайте писмата си с рецепти (doc файл) и снимки на ястията (jpeg файл с минимален размер 1МB) на [email protected], като посочите името на конкурса, за който участвате.

За да можем да се свържем с вас и за да получите наградата си, вписвайте в писмото пълния си адрес и телефон за контакт.

Три поощрителни награди ще зарадват някои от вас:

    Мултифункционален блендер Hotpoint-Ariston, с който можете да разбивате, месите, режете, кълцате и миксирате до съвършенство.
    Дигитална кана за вода Hotpoint-Ariston, снабдена с технология за електронно управление, което позволява настройка на 6 различни температури на водата.
    Дигитален тостер Hotpoint-Ariston с технология за електронно управление за настройване на 8 нива на препичане с решетка за затопляне и размразяване на хляб.