SEO оптимизация на сайт

1
Добави коментар
creatica
creatica

Ние, от „Creatica„, предлагаме професионална SEO оптимизация. Тя ще помогне на уеб сайта Ви да се класира начело в резултатите, които се показват при търсене с Google, Yahoo, Bing и други.

SEO оптимизация? Какво представлява?

SEO оптимизацията е част от маркетинга на една компания, бранд или личност. Това е интернет маркетингов инструмент, който пряко въздейства върху популяризирането на уеб сайтовете и респективно допринася за увеличаване на продажбите на фирмите.

Целта на SEO оптимизацията е да изведе дадена уеб страница по-напред в резултатите предоставени от търсачката. Това означава, че когато един сайт е добре оптимизиран, то той ще бъде по-лесен за откриване в интернет.

ПО-НАПРЕД В КЛАСИРАНЕТО = ПОВЕЧЕ ПОПУЛЯРНОСТ = ПОВЕЧЕ ПРОДАЖБИ!
А не е ли това целта, към която всички се стремим?

Професионализъм, Етика, Прозрачност

Благодарение на дългогодишния ни опит, ние от Creatica, сме се специализирали в извършване на професионална SEO оптимизация на уеб сайтове.

Под „професионална SEO оптимизация“ разбирайте спазване на всички етични норми и следване на добрите практики в тази област. В този случай има значение как е постигнат крайния резултат.

Ние Ви предоставяме ежемесечен SEO отчет на всички дейности извършени по Вашия уеб сайт, както и на най-важните показатели и класирания по ключовите Ви думи. Тази прозрачност на нашата работа ще Ви помогне да сте в постоянно течение за една от най-важните съставни части на Вашия бизнес – уеб сайтът Ви.

7 ползи от SEO оптимизацията:

По-добра видимост на сайта Ви
Повече посещения = Повече продажби
Достигане до по-голяма аудитория
По-висока възвръщаемост на инвестицията (ROI)
Увеличаване на видимостта на Вас или Вашата компания
Улесняване на клиентите
Засилване на репутацията на бранда

Защо Ви е нужна SEO оптимизация?

За да бъде Вашия бизнес, услуга или продукт успешен, то Вие задължително се нуждаете от интернет сайт. За съжаление само наличието на уеб сайт не е достатъчно за развитието на бизнеса Ви. Нужна Ви е професионална поддръжка и SEO оптимизация, за да може повече хора да Ви намират и да използват услугите предоставени от Вас.

Според скорошно проучване над 85% от посетителите в уеб страниците идват от търсачки като Google, Yahoo, Bing и други. А първите три резултата в класирането на търсачките получават около 75% от „кликванията“. Сами разбирате важността на един сайт да се класира на челни позиции в търсачките.

Ние имаме грижата за създаването, поддържането, оптимизирането и маркетинга на Вашия корпоративен или личен уеб сайт. Ние може да направим Вашият бизнес успешен и Ви предлагаме изграждане на цялостни онлайн решения.

Направете запитване за SEO оптимизация

Ние ще направим анализ на Вашия уеб сайт, след което ще изработим цялостна оферта за SEO.