Online TV. Гледай онлайн телевизия на живо.

15
Добави коментар
ivaila
ivaila

Гледайте онлайн телевизия на живо по интернет. Безплатно гледане на тв онлайн от България и чужбина без регистрация.

Onlain-TV.com – Българска телевизия на живо

Здравейте, създадохме този сайт за онлайн телевизия в помощ на българите в чужбина и с цел безплатното и свободното гледане на българските телевизии! Тук имате възможност да гледате едни от най-гледаните и най-популярни online tv канали. Можете да гледате – Нова телевизия (Nova Tv online), БТВ (bTV online), БНТ (BNT online), футбол на живо, спортни канали, филми и много други.

Как да гледаме телевизия

Изберете си, от списъка с Българските телевизионни канали, което се намира от ляво на вашия екран и просто кликнете на името й. На страницата, която ще ви се отвори, ще започне да се зарежда самия канал, отнема около 10-15 секунди. Ако телевизията не се зареди до няколко минути, потърсете решение в „Възможни проблеми“

Необходими програми

За този сайт, ви препоръчваме, да използвате безплатния браузър „Mozilla Firefox“ (Изтегли) За да гледате е online tv необходимо също така и да си инсталирате и няколко видео плейъра (препоръчваме ви Windows Media Player и Shockwave), пълния списък можете да видите ТУК.

Възможни проблеми

За да се зареди един тв канал, е необходимо около 10-15 секунди, в зависимост от натоварването му. Ако не се зареджда и сте си инсталирали необходимите видео плеъри, вероятно в момента няма излъчване на телевизията.

За контакти: onmedia [@] abv [.] bg