ЕНЕРГИЙНИТЕ ВАМПИРИ СЕ ПОЗНАВАТ ПО АУРАТА – КАРМА И СЪДБА – Статии

17
Добави коментар
mikael
mikael

Аурата е биополето на човека, по което можем да „четем“ езика на неговото тяло. Роуз Роузтрий, признат специалист и учител в сферата на личностното развитие, в книгата си „Аурата.

Тълкуване чрез всички сетива“ („Кръгозор“) разкрива тънкостите на аурата и посочва как човек да се научи да разпознава тази фина енергийна структура. Познаването й според Роузтрий носи изключителна полза, защото съдържа много информация за скритите ни способности.

Всеки човек има духовни дарби и може да улови и тълкува аурата. Роузтрий разкрива над 100 техники за разпознаване и използване на аурата. Те ще ви научат как да вниквате в житейските си роли, да се зареждате с положителна енергия, да избирате подходящи приятели и партньори, даже да правите вълнуващ и удовлетворяващ секс!

Авторката учи по какви признаци човек би могъл да разкрива лъжците, енергийните вампири и досадниците, как да открива на пазара истинските плодове и зеленчуци, без още да ги е вкусил. „Всичко можете да разкриете по аурата, казва Роузтрий, даже и неща, за които никога не ви е минавало през ума.“

Всъщност всеки от нас е имал своя неосъзнат „контакт“ с аурата, особено на друг човек. Сигурно ви се е случвало да сте в обкръжението на хора или личност, която ви отблъсква и носи негативни емоции, без дори да я познавате. Тази оценка за човека на практика идва от неговата аура. Вашата аура „разчита“ тази на отсрещния и реагира според нейните качества и вибрации.  

Когато между две аури има синхрон, те вибрират на сходни честоти и хората неосъзнато се харесват, привличат. Но ако аурите се отблъскват, тогава хората изпитват неприязън, безпокойство, желание миг по-скоро да напуснат обкръжението на въпросния човек.

Всеки, който има интерес към духовното познание, знае колко важно нещо е аурата и защо е добре да може да я разчита. По света има и специалисти, които изключително чрез излъчването на аурата диагностицират и лекуват.