Онур и Шехерезада вече са семейство

37
Добави коментар
bobyd
bobyd

Двамата гравни герои от култовия турски сериал- „1001 нощи“ най- сетне станаха истинско семейство и в реалния живот.

На специално избраната дата- 07.08.09г. красивата актриса Бергюзар Корел /Шехерезада/ и Халит Ергенч /Онур/ си казаха заветното „Да“ на „скромна, но специална и стилна“ церемония, както я нарекоха те двамата.

Сватбеното тържество се е провело в елитния хотел Les Ottomans, който е разположен на брега на Босфора в Истанбул, като са били поканени само най- близките им хора.

Според публикувана информация в турската преса, забавата преди сватбата е започнала още във вторник вечерта, когато за младоженката е била организиран празничен традиционен ритуал, т.нар. „къна геджеси“. В този ритуал се къносват ръцете на младоженката и на него присъстват само жени. Те даряват бъдещата булка с пари и скъпоценности.

Присъствали на купона твърдят, че влюбената двойка не е спазила ритуала докрай, тъй като след това заформили шумно парти, към което са се присъединили младоженецът Халит и брат му.

Двамата звездни актьори са се залюбили на снимачната площадка, по време на снимките на „1001 нощ“, за което „Шашаво“ вече писа.По това време Бергюзар е била сгодена за друг, а Халит- женен, но след като любовта се разгоряла с пълна сила двамата загърбват миналото си, прекратяват предишните си връзки и… съдбата си знае работата.

Сега, двамата са щастливи младоженци и очакват с трепет появата на първата си рожба.