MOTO BG – Всичко за мотори, скутери, мотоциклети, мото клубове и мотористи. Мото форум

1
Добави коментар
yApple

Повече от 100 000 Harley-Davidson байкъри и ентусиасти ще се съберат и тази година около живописната местност Фаакер Зее в Австрия от 2 до 7 септември, когато регионът се трансформира в Европейска Байк Седмица. Това е най-големият отворен и безплатен мото фестивал на стария континент.

Събитието е последно в европейския календар на Harley-Davidson събитията. Годишната сбирка се разраства все повече и повече от малкото си начало през 1998. Тази година, 17 издание на вече иконичното мероприятие ще бъде цели 5 дни и нощи изпълнено с жива музика, забавления и каране. Всички хотели, стаи и малки вилички в радиус от 20 км вече са заети.

Сърцето на събитието ще бъде Harley-Davidson селището, създадено от фирмата майка – Harley-Davidson Motor Company. Около събитието се организират и други, независими мото събития и дейности за всеки вкус. Това прави Европейската Байк Седмица  затворен кръг около 25 километровото езеро меката на мотористите.

Атракциите в Harley селището включват „Harley Central“ – огромна изложбена площ, на която ще бъдат показани за пръв път Европа новите мотори на компанията за 2015 година, включително ще бъде разкрит и Road Glide Special. Своето място ще има и H.O.G. (Harley Owners Gruop) – най-многобройната група на собственици на конкретна марка в света, наброяваща над 1 милион привърженици из цял свят. Други интересни моменти в Harley Central ще бъдат разкриването на новите колекции дрехи и аксесоари, както безплатен тест райд на всички модели в гамата на Harley-Davidson, огромна търговска площ, отворена кетъринг зона, както и множество марки от цял свят събрани на главната сцена.

Посетителите могат да се възползват и мото турове в забележителните планински пътища около езерото, ескортирани от местни, опитни мотористи. Отделено е място за сервизна зона, където доказали се техници ще могат да съдействат при необходимост. Със сигурност интересни ще бъдат щандовете на Custom Bike Show, където ще могат да се видят най-новите произведения на изкуството на къстъм инженерите от Европа и отвъд.

Петък ще бъде денят, когато Байк Седмицата ще посрещне туристическият мотор „Discover More“, когато ще бъде края на турнето минало през 32 държави и над 20 000 км в Европа, Средният Изток и Африка. Повече информация за този проект може да намерите ТУК!

За хиляди, най-голямата атракция на Седмицата ще бъде в събора, когато ще се проведе легендарния парад с над 75 000 мотора Harley-Davidson около 25 км. езеро в спиращата дъха местност Каринтиа.

Всяка вечер главната сеца и различните барове на събитието ще бъдат разтърсвани от музикални таланти, сред които „Temperance Movement“ – блус банда подгряваща големите “Rolling Stones” в Берлин, „Tenors of Rock“ и „Grey Shack“ – индийска рок банда с множество награди, която за пръв път ще стъпи на Европейска почва.

CUSTOM BIKE SHOW

16 ДНИ В 3 МИНУТИ!

За Harley-Davidson Motor Company
Harley-Davidson Motor Company произвежда поръчкови, круизъри и туристически мотоциклети и предлага пълна гама от оригинални части, аксесоари, мото екипировка и мърчъндайз. За повече информация, може да посетите www.h-d.com.