Йорданка Христова заплаши Камелия Воче със съд!

11
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

И Йорданка Христова влезе в конфликт с Камелия Воче. Това се случи, след като Камелия разбра какви ги говори Данчето и как преповтаря думите на Евгени Минчев, който по-рано заклейми Камелия за това, че е взимала пари на заем и не ги е връщала. Данчето Христова реши да повтори думите на Минчев в импровизираното политбюро и насмете Воче,

Advertisement:

като припомни думите на Евгени за нея и определи постъпката й като крайно неетична. Камелия разбира се, не остана равнодушно към изявлението на Данчето и директно я застреля с въпрос, с който искаше да разбере намеренията на естрадната певица. Камелия я попита кога точно е взимала пари на заем от нея и е „забравяла“ да ги върне.

Йорданка побърза да оправдае изказването си по адрес на Воче, като й заяви, че не е изричала точно такива думи, но Камелия категорично отказа да я слуша. Изпълнителката на „Песен моя, обич моя“ заплаши Воче, че ще я даде на съд. Камелия, от своя страна, не й остана длъжна и също ядосана отвърна на заканата на Данчето, която заплаши със съд.