„Най-лошата майка на Америка“ ще учи българките как да си възпитават децата

1
Добави коментар
milk1
milk1

Ленор Скинзи от риалити формата „Най-лошата майка на Америка“ ще ни гостува. Скинзи си е поставила за цел да обучи българските родители как да възпитават децата си като им дават максимална свобода. Лошата мама ще се включи в поредицата „Дни на щастието”, организирани от фондация „Кредо бонум”.

Възпитателката на ред и дисциплина проповядва религията на спокойствието в домашната среда. Тя е убедена, че най-добрият метод да се помогне на детето да порасне като разумен и добър човек е като не му се налагат ограничения. Според нея прекалено много майки губет нервите си в годините преди да създадат потомство и после се паникьосват за глупости.

Викат й най-лошата майка, защото преди няколко години разказа в статия за „Ню Йорк сън“ как е оставила 9-годишния си син да се прибира сам с метрото без да му даде мобилен телефон. Докато тя твърдеше в текста, че такива малки трикове научават децата на самостоятелност, цялата родителска гилдия в Щатите се надигна срещу нея и възнегодува. Някои майки дори поискаха да бъде подведена под отговорност за постъпката си. Малко след скандала социалната телевизия TLC покани Ленор да води собствено предаване озаглавено „Най-лошата майка на света“. Във формата Скинзи влага всичките си умения и старание, за да помага на родители, които не знаят какво да правят с децата си и какъв е правилният подход към тях. Всяка седмица отсяда при различно семейство и се опитва да успокои родителите и да им покаже как да не се впрягат от номерата на децата им. Тя окуражава майките и бащите да оставят децата си да правят каквото си поискат и ако направят грешка и си счупят главата това да им е за урок.

В България „страшилището“ ще се появи на 18 юни и ще изнесе лекция от 19.00 ч. в арт ателието за нови идеи „Бетахаус” на ул. „Крум Попов“ 56 в София. Тя ще говори за това как да бъдат отглеждани децата в безопасност без родителите да се побъркват непрекъснато, как да се насърчава щастието в ума и сърцето на детето и как самите родители да бъдат доволни от качествата си на възпитатели.

Ленор е завършила университета Йейл и споделя, че често си задава екзистенциалния въпрос дали съвременното общество не е по- сигурно от преди 20 години. Тя казва, че хората трябва да престанат с параноичните представи, че наследниците им могат да се заразят от микроби, отвличане, падане, хулигани, непознати мъже или небиологично грозде.

 

Снимка: resources1.news.com.au Автор: Dani

„Най-лошата майка на Америка“ ще учи българките как да си възпитават децатаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)