Конкурси всякакви: Спечелете спален комплект, възглавници Lavender Sense и Multy от матраци ТЕД

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 6 октомври 2014

За да се включи в Играта, потребителят трябва да хареса фен-страницата на Матраци ТЕД във Facebook. Всеки участнк трябва да отговори на 5 въпроса, като всеки верен отговор му носи 5 точки. Максимумът брой точки, който може да събере участникът за една игра е 25 точки. В края на всяка игра, потребителят може да види колко точки е спечелил. Потребителят може да играе неограничен брой пъти и да трупа точки, с които да минава напред в класацията и да участва за голямата награда на Матраци ТЕД.

Тегленето на наградата ще се извърши на 06.10.2014. няколко дни след това, на лотариен принцип от комисия в тричленен състав, на адреса за кореспонденция на “ТЕД БЕД“ ЕАД: гр. Пловдив, Голямоконарско Шосе, . Ще бъде изготвен Протокол, който удостоверява данните на печелившите и ще се съхранява на посочения адрес на компанията.
Организаторите на Промоцията ще се свържат с участниците, които са спечелили наградите, посредством електронна поща и/или по телефон. Организаторите имат право да изискат личните данни на победителите – име и адрес, за изготвяне на окончателния протокол и публично обявяване на печелившите. Организаторите на ИГРАТА имат правото да поискат документ за самоличност при предоставяне на наградата. При отказ от страна на печелившия да потвърди самоличността си, той автоматично губи право върху наградата, а наградата не се присъжда.

Първите 50 участника в играта “Back To School”, ще бъдат включени в томболата за голямата награда на Матраци ТЕД. На лотариен принцип, ще бъде изтеглен само един от тях, който ще спечели голямата награда. Всички останали участници имат шанс да спечелят някоя от допълнителните две награди.

Тед Бед Еад ще раздаде следните награди : Първа награда: Подарък Спален комплект плюс 30% код за отстъпка за всеки продукт от електронния магазин на Матраци ТЕД, намиращ се на Интернет страницата www.ted.bg Допълнителна награда 1: подарък възглавница Lavender Sense от Матраци ТЕД Допълнителна награда 2: подарък възглавница Multy от Матраци ТЕД *Предметните награди ще бъдат изпратени по куриер на спечелилите.