Календерска декларира: Имах спонтанен аборт от Николай

15
Добави коментар
mignews
mignews

Ако Бареков беше останал журналист, никой нямаше да се интересува колко деца от колко жени има, посече я Стажанта

Ти само разрови кошчето, говорихме си само жълтинии, а не по същество. Теб изобщо не те интересува как „България без цензура“ ще промени живота на твоята дъщеря. Твърде много подценяваш хората. Ти много се промени, хората очакват да видят един друг Сашо Диков…, едва сдържа гнева си в студиото на Нова ТВ изгората на Николай Бареков – Мария Календерска.

Жената, която има амбицията да смени журналистиката с политиката, се появи в Нова ТВ с малко закъснение. Затова пък бодигардът й – Димитър Йончев, бе пристигнал точно навреме, за да не остане публиката с погрешна представа, че хората от партията на Цензурата бягат от неудобните въпроси на опонентите си и на водещи Сашо Диков.

Ти за мен не представляваш интерес като политик. Зададох въпроси, на които трябва откровено да говори всеки, който се е захванал с политика, контрира събеседничката си Диков. Съвсем честно нямам нищо против теб и Николай, затова ще приема твоите крити, отговори съвсем спокойно журналистът.

В хода на разговора обаче Календерска без ни никакви притеснения разкри някои любопитни факти около личните си живот с ГМО-политика, с когото по думите й ги свързва любовта.

Атакувате Николай, защото е разбъркал картите в играта на партиите, а те не искат да пуснат кокала. Знам, че му се приписват всички земни грехове, но когато си с него и живеете заедно, трябва да поемаш поне 50% от ударите и да си готов да отговаряш на въпросите на опонентите ти в политиката, затова ще се задоволиш с моето участие тук, отбеляза с апломб младата дама.

Тя призна, че заедно с лидера на ББЦ живеят в онази скандална къща в Драгалевци, но гузно и увъртайки обясни, че няма какво толкова да каже за онези две млади дами, които имат половин милион, за да им направят този скъп подарък.

С Николай живеем в онази къща в Драгалевци, ние сме там под наем. В момента сме в контакт с фирмата, която я е построила и скоро ще стане ясно, че всичко с тази къща е наред. Вярно е, че 500 000 лева бяха дадени от две девойки, но не мога да говоря от тяхно име, това е тяхна лична инвестиция, за която не бих могла да кажа нищо конкретно, шикалкави любовницата на Цензурата.

Календерска с половин уста призна, че никога не са крили връзката си с Николай, която датира от доста години, още като колеги в ТВ 7. Смята обаче, че е непочтено и гнусно журналисти да ровят в кофата им, за да търсят някакви компромати срещу тях. И макар, че не обича да надничат в личния й живот, сега не се притеснява да говори за това, за да не трупат дивиденти на техен гръб недоброжелатели им.

„Имах една нелека бременност, имам и спонтанен аборт от Николай. Затова го помолих да запази бременността в тайна, по време на кампания.

Не сме крили връзката, просто исках да живеем в някакво спокойствие. Хората, които са около нас, знаеха че сме заедно, не беше тайна за тях моята бременност, това че не сме били тъпана, че сме се събрали и ще имаме дете – е въпрос на личен избор. Но нашето дете беше желано и Николай го призна от пръв път. Доста отдавна е подал и молба за развод, вече чака решението, макар други неща да излизат в жълтите медии. Не ми е приятно да се ровят в личния ни живот, но Николай беше длъжен, като човек който е публична личност, да даде някакво обяснение пред обществото. Но да не си затваряме очите и за това, че има политици, чийто личен живот е табу за журналистите и никой не ги пита за това. Що се отнася до това от къде са парите за кампанията на ББЦ, те са ясни – от вноските на партийните членове на партиите, които влизат в коалицията. Освен това Николай има печалба 2 млн., които са натрупвания от няколко години и съвсем законно спечелени, коментира без никакво неудобство жената до Николай Бареков, която си тръгна разочарована и обидена от студиото на Нова ТВ, съпроводена от “бодигарда” си Йончев.