СВРЪХ ПИКАНТНО! Гаджето на Виктория Петрова я снима дибидюс в студиото на бТВ! Хващат ги! (ПОДРОБНОСТИ)

1
Добави коментар
nasko84
nasko84

Читателски сигнал

 

Свръх пикантна клюка стигна до ушите на HotArena.net, благодарение на наш буден читател, който гарантира за стопроцентово достоверна информация.

 

Оказва се, че наглед скромната Виктория Петрова е скрита лимонка, която се е снимала дибидюс в студиото на бТВ.

 

Виктория Петрова – една от най-обичаните и харесвани водещи на новините по БТВ – често е обект на горещи клюки. Дали заради красотата си, или заради професионалния успех, брюнетката попада непрестанно под ударите на зложелатели.

 

Този нов компромат обаче е по-скандален от всичко досега.

 

Красивата водеща се съгласила да угоди на новото си гадже и му позволила да я снима дибидюс. Уловката – това се случило в новинарското студио на БТВ!

 

Източникът твърди, че Виктория и приятелят й останали в сградата на телевизията доста след края на работния ден и изчакали нюзруумът да остане съвсем пуст. Именно тогава пристъпили и към палавата фотосесия.

 

Новинарката обаче станала за върховен резил, когато няколко хигиенистки влезли в студиото, за да го почистят. Точно в този момент Петрова била дибидюс гола на колене и лакти върху бюрото, а дрехите й били на купчина на пода.

 

Брюнетката замръзнала от шок в доста унизителната поза, а чистачките не й спестили няколко пиперливи коментара, гледайки навирените във въздуха бузки на дупето и най-милото й отзад.

загрузка…