Sony Xperia Z3 и Sony Xperia Z3 Compact в магазините на „Мтел“

14
Добави коментар
yApple

От началото на седмицата почитателите на смартфоните могат да намерят новите Sony Xperia Z3 и Sony Xperia Z3 Compact във всички магазини на „Мтел“.

Цената на Sony Xperia Z3 e 41,90 лв. на месец, или 899,90 лв. в брой, с тарифния план „Мтел трансфер XL“, при сключване на договор за срок от две години.

Z3 Compact ще се предлага само за 29,90 лв. на месец, или 649,90 лв. в брой, отново с тарифния план „Мтел трансфер XL“.

Sony Xperia Z3 разполага с уникален 5,2“ IPS LCD Sony Triluminos дисплей и има най-добрата за своя клас 20,7-мегапикселова задна камера с LED светкавица, както и възможност за 2160p видео запис. Дисплеят му е от нечупливо стъкло, а рамката е алуминиева.

Android феновете могат да избират между три цвята на Sony Xperia Z3 – черно, бяло и с метален отблясък на мед.

Sony Xperia Z3 Compact следва същата линия на дизайна и има сходни технически характеристики като Sony Xperia Z3, но акцентира на по-компактния си размер. Той се предлага в черно и бяло.

И двете устройства имат четириядрен процесор, работещ на 2,5 GHz, 16 GB вътрешна памет и 3GB RAM.

„Мтел трансфер“ позволява прехвърлянето на неизговорени, включени в пакета, национални минути за следващия месец. Абонамент за тези тарифни планове може да бъде направен и чрез онлайн магазина на компанията. През септември и октомври тарифните планове „Мтел трансфер“ дават на клиентите до три пъти повече национални минути за разговори и мобилен интернет.